Εδώ και αρκετές μέρες σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Yoweekly.gr πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το πρωί της Πέμπτης (5/5), ο μουσικός μίλησε στο Πρωινό για πρώτη φορά για τα ευχάριστα νέα.

Ο ίδιος δε θέλησε να πει πολλά καθώς το ζευγάρι έχει αποφασίσει αυτόν τον καιρό να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσε να κρύψει την αμέριστη ευτυχία του.

Φειδωλός ο Χρήστος Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρας Νάργες

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία… Το νερό μπήκε στο αυλάκι… Είμαι ευτυχισμένος», είπε χαρακτηριστικά, ενώ επέλεξε να μην μιλήσει άλλο για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του.

Γάμος για το ζευγάρι;

Στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη η Λάουρα Νάργες, το βράδυ της Δευτέρας 8/2 και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια των κιλών που είχε, την αποχώρηση της από το The Voice αλλά και την σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι, με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν σύντομα.

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες με πολλή επιμονή. Είχα από μικρή θέμα με τα κιλά και το τέλειο σώμα. Με επηρέασε η εποχή των 90s που ήθελε τις γυναίκες κρεμάστρα... Έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου που έγινε καθαρά για λόγους υγείας», είπε χαρακτηριστικά για την μεγάλη απώλεια των κιλών που είχε και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να περάσω αυτά τα στάδια. Έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου. Έμεινα μόνη περίπου δύο χρόνια. Έπρεπε να βρω τι θέλω, τι δεν θέλω…».