Σαν να μην έφτανε το γεγονός πως πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα, η Δανάη Μπάρκα έζησε ακόμα μία περιπέτεια. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο κοινό της το πρωί της Τρίτης (12/3), πως άγνωστοι έσπασαν το αμάξι της.

Όπως είπε μάλιστα, η ίδια ήταν παρούσα στο περιστατικό και προσπάθησε να αποτρέψει τους ληστές αλλά δεν τα κατάφερε.

Το απρόοπτο της Δανάης Μπάρκα

«Είχα ένα περιστατικό μετά την παράσταση. Συνήθως το αμάξι μου στο κέντρο το αφήνω σε πάρκινγκ αλλά χθες αποφάσισα να το αφήσω έξω. Καθώς πήγαινα στο αυτοκίνητό μου είδα κάτι ανθρώπους να το περιτριγυρίζουν. Άρχισα να πατάω το κουμπί του κλειδώματος και να φωνάζω για να τους δείξω ότι ήμουν εκεί.

Ξαφνικά βλέπω με τον αγκώνα τους να σπάνε το τζάμι. Τους φώναζα δεν έχει τίποτα μέσα και αυτοί ήταν χαλαροί. Μετά άρχισαν να τρέχουν. Τέλος πάντων μακάρι να είναι μόνο αυτά τα προβλήματά μας. Ήταν πολύ άγριο το ότι έβλεπα δύο ανθρώπους να σπάνε το αμάξι μου… Προσπαθούσα από μακριά να κάνω ό,τι μπορώ. Χαλάλι θα τα φτιάξουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο μετά το τέλος της παράστασής της, η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και στο αν θα τη βλέπουμε και του χρόνου στο Mega στο τιμόνι του Πάμε Δανάη.

"Δεν έχω συζητήσει για του χρόνου, αλλά με όλο αυτό που ζω τώρα με την παράσταση και την εκπομπή, τώρα θα μπουν οι συζητήσεις. Καλώς εχόντων είμαστε Mega. Δεν ξέρω κάτι, αλλά επειδή δεν έχω μιλήσει τα πράγματα πάνε εκεί που θέλουμε” είπε χαρακτηριστικά.