Το εορταστικό, χθεσινό, επεισόδιο της εκπομπής «στην υγειά μας ρε παιδιά» στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβαν το μουσικό μέρος της βραδιάς και το κλίμα άρχισε να θερμαίνεται όταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που το κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, σηκώθηκε να χορέψει.

Διαβάστε ακόμα: Σοκ για το Μένιο Φουρθιώτη: Έκανε τα χαμηλότερα νούμερα, οι τηλεθεατές του γύρισαν την πλάτητο μεσημέρι του Σαββάτου...

Όταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, σηκώθηκε να χορέψει «Το τραγούδι των γύφτων», ο αργός χορός της μαγνήτισε τα βλέμματα προκαλώντας αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ζήτησε ακόμα και «Βοήθεια» γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του, αλλά δεν έλαβε καμία… Το αντίθετο μάλλον, αφού το «Πότε Βούδας, Πότε Κούδας» ακολούθησε, με την Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώνει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Δείτε το απόσπασμα: