Η Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες από τα 90s έως και σήμερα. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια για κάθε περίσταση και έχουν γράψει τη δική τους «ιστορία» στη καρδιά των εκατομμυρίων fans της. Από την άλλη, η Στέλλα Καλλή ξεχωρίζει με την παρουσία της τα τελευταία χρόνια κάνοντας αργά και σταθερά βήματα. Τι γίνεται όταν οι δύο γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής; Την απάντηση θα τη πάρετε μόνο στο «ΦΩΣ» που ρίχνει... «ΦΩΣ» σε ό,τι αξίζει!

Συνήθως, λένε, όταν δυο γυναίκες βρίσκονται στο ίδιο σχήμα γίνεται του... μαλλιοτραβήγματος. Στην προκειμένη περίπτωση δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο! Και αυτό μπορείτε να το διαπιστώσετε και επί σκηνής σ' ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος που συνυπάρχουν στη σκηνή.

Το concept είναι εμπνευσμένο από την πιο πετυχημένη ταινία της δεκαετίας του '90 και μεταμορφώνει τις δύο καλλιτέχνιδες σε πρωταγωνίστριες του Pulp Fiction! Φλερτάροντας το κοινό μέσα από το ύφος της Uma Thurman δανείζονται τα στοιχεία και φτιάχνουν ένα cult caracter σε μία αφίσα comics, την πιο επιτυχημένη αφίσα όλων των εποχών. Οι δυο καλλιτέχνιδες μπλέκουν τις υπέροχες φωνές τους και τραγουδούν διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια και ό,τι αξίζει να τραγουδηθεί σήμερα....και όλα με μια Pulp Fiction διάθεση.

Καίτη Γαρμπή και Στέλλα Καλλή κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή απόγευμα σας περιμένουν στο «ΦΩΣ» και σας υπόσχονται διασκέδαση δίχως όρια!