Το Celebrity Travel, σε νέες περιπέτειες, στο Μεξικό, γεμάτο αποκαλύψεις και ανακαλύψεις!

Φεύγει από την Κολομβία, και πετάει για το Mexico City, μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως «ο ήλιος του μεξικανικού ηλιακού συστήματος».

Ιδανικός συνταξιδιώτης γι αυτό το ταξίδι, δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος βρίσκεται σε τρομερά κέφια!


Την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στις 00.45, όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα παρακολουθήσουμε, λοιπόν, τις νέες περιπέτειες του “Mr. Travel, μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα, στο Μεξικό, μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις, χρώμα, γαστρονομικές εκρήξεις και πολιτιστική αναγέννηση!

Διαβάστε ακόμα: Έλα στη θέση μου: Συνέντευξη Ντάνη Γιανακοπούλου: «Το κοινό θέλει τον Βλάση και τη Μίκα μαζί»

Τραγουδάνε με μουσικούς μαριάτσι, τρώνε γευστικά, πικάντικα τάκος και εκλεκτές παραδοσιακές λιχουδιές, πίνουν τεκίλες μέχρι τελικής πτώσης και ο Γιώργος για πρώτη φορά βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα…

Διαβάστε ακόμα: Survivor 2: Το θάψιμο των Μαχητών στον Τεό που θέλουν να φύγει, το "κάρφωμα της Δαλάκα στον Χάρο για το θράσσος του και το έπαθλο επικοινωνίας! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας που δεν τον έχουμε συνηθίσει να δίνει συνεντεύξεις, μας δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα του, μιλάει για το θάνατο του πατέρα του, τα παιδιά του και τη σχέση που έχουν σήμερα με τη Φαίη Σκορδά, τις δυσκολίες που πέρασε με τα επαγγελματικά του, τα προσωπικά του, καθώς και για τα καινούργια του σχέδια.