Άφωνοι έμειναν οι κριτές του Dancing with the Stars καθώς αποχώρησε μια από τις πιο δυνατές παίκτριες! Η πορεία του show χορού κρίνεται από το κοινό και αυτή τη φορά, πραγματικά κάτι πήγε πολύ λάθος!

Η Άννυ Πανταζή ήταν αυτή που έφυγε από το παιχνίδι και με το που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα οι αντιδράσεις ήταν θυελλώδεις!

Κοινό και κριτές ξέσπασαν και έκαναν λόγο περί αδικίας ενώ η ίδια εμφανώς σοκαρισμένη είπε αρχικά: «Δεν το περίμενα!». Ο Αλέξης Κωστάλας σηκώθηκε όρθιος για να την χειροκροτήσει και στη συνέχεια συζητήθηκε το κατά πόσο δεν ήταν δίκαιη η απόφαση του κοινού!

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέστρεψε εχθές το βράδυ! Χαμός στο αεροδρόμιο!

«Η βαθμολογία των κριτών ήταν σχεδόν άριστη», είπε η Ελεονώρα Μελέτη. Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας έδειχνε να απορεί σχετικά με το πώς η βαθμολογία του κοινού σε άθροισμα με αυτή των κριτών έβγαλε τέτοιο αποτέλεσμα. «Ήταν προφανώς τελευταία στην βαθμολογία του κοινού… Είναι η πιο άδικη απόφαση σε όλα τα Dancing που έχει γίνει. Εγώ πιστεύω ότι έχει γίνει κάποιο λάθος», είπε όλο νόημα και η ίδια η Άννυ δεν μπορούσε να πιστέψει πως από φαβορί έμεινε... εκτός!
Δείτε το σχετικό βίντεο: