Το «τραγούδι της ζωής τους» έπρεπε να χορέψουν οι διαγωνιζόμενοι στο νέο επεισόδιο του Dancing with the Stars όπως σας είχαμε γράψει!

Από τους παίκτες που κατάφεραν να συγκινήσουν κοινό κριτές και τηλεθεατές, περνώντας παράλληλα το δικό του μήνυμα, ήταν ο Παραολυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης, ο οποίος είχε ένα φοβερό ατύχημα που του κόστισε το πόδι του!

«Τον Ιούνιο του 2013, λίγο μετά τα 26α γενέθλιά μου, είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή… Όπου έχασα το δεξί μου πόδι κάτω από το γόνατο. Είχα συνειδητοποιήσει από την αρχή τι είχε συμβεί στο πόδι μου, γιατί δεν έχασα τις αισθήσεις μου. Κάλεσα ο ίδιος το ασθενοφόρο.

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Οι επικές απαντήσεις της Γωγώς στους κριτές! Τι είπε και δεν πίστευαν στα αυτιά τους!

Αμέσως μπήκα για ένα χειρουργείο που κράτησε δέκα ώρες και εκεί μου ανακοίνωσαν το δεύτερο χειρουργείο που έπρεπε να μπω για τον ακρωτηριασμό. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι ξανατρέξω. Δεν υπήρχε σαν επιλογή το ότι δεν θα ξανατρέξω.

Πιστεύω ότι καμιά φορά προετοιμαζόμαστε γι’ αυτά που θα συμβούν. Το ότι έπαθα το ατύχημα με τον τρόπο που το έπαθα, ήταν πάρα πολύ ειρωνικό για μένα. Έγινε έξω από το στάδιο, στο οποίο γυμναζόμουν από έξι ετών», είπε και συγκίνησε τους πάντες!

Δείτε το σχετικό βίντεο: