Οι σχέσεις στο μικροσκόπιο. Η αγάπη κρίνεται και βαθμολογείται. Η ζωή των ζευγαριών αποκαλύπτεται…

Κάθε εβδομάδα, η Βάσω Κολλιδά αναδεικνύει «Το καλύτερο ζευγάρι». Τέσσερα διαφορετικά ζευγάρια, άγνωστα μεταξύ τους, διεκδικούν τον τίτλο του «καλύτερου ζευγαριού» και το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ. Δευτέρα με Πέμπτη, περνούν μέσα από πέντε δοκιμασίες, «πρώτη εντύπωση», «εκδήλωση αγάπης», «εμφάνιση και στυλ του ζευγαριού», «ο έρωτας περνάει από την κουζίνα», «πόσο καλά με ξέρεις» και βαθμολογούνται γι’ αυτές. Την Παρασκευή, οι γυναίκες της παρέας δίνουν μια έξτρα βαθμολογία για την τελική εντύπωση που αποκόμισαν. Ο νικητής προκύπτει από τον μέσο όρο των δύο βαθμολογιών.Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...


Οι δοκιμασίες αναλυτικά:

Πρώτη εντύπωση
Το ζευγάρι ξεδιπλώνει πτυχές της σχέσης του και αξιολογείται γι’ αυτές. Βαθμολογείται, επίσης, η εντύπωση που δίνει ο σύντροφος στις διαγωνιζόμενες.

Εκδήλωση Αγάπης
Ο άνδρας καλείται να εκδηλώσει την αγάπη του προς τη σύντροφό του/οικοδέσποινα, είτε με κάποια έκπληξη - δώρο, είτε με κάποια «ευγενική χειρονομία», προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις και την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.

Εμφάνιση και στυλ ζευγαριού
Τα ζευγάρια καλούνται να ετοιμαστούν για έξοδο, την οποία κάθε φορά ορίζουν
οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.

Ο έρωτας περνάει από την κουζίνα
Το ζευγάρι βρίσκεται στην κουζίνα του σπιτιού κι ετοιμάζει ένα κέρασμα για τις καλεσμένες…

Πόσο καλά με ξέρεις
Οι καλεσμένες γράφουν ερωτήσεις που αφορούν στην προσωπική ζωή του ζευγαριού.
Οι απαντήσεις δίνονται γραπτώς από τον καθένα ξεχωριστά, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να δει ο ένας την απάντηση του άλλου. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να αντιληφθούν οι καλεσμένες πόσο καλά γνωρίζει ο ένας σύντροφος τον άλλον.
«Το καλύτερο ζευγάρι»: Μαζί ζούμε, μαζί κερδίζουμε!

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Survivor! Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής…

Ο κρυφός καυγάς Παπαδοπούλου-Λάουρας την ώρα του φαγητού! Γιατί πλακώθηκαν χαμηλόφωνα οι δυο τους; (Βίντεο)

Survivor! Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! Η κίνηση που απογοήτευσε τους θαυμαστές του! Κι εσύ ρε Ντάνο; (Βίντεο)