Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Στα "κάγκελα" οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA: "Δεν υπάρχει πλέον καμία..."

MEG
ΤV ΝΕΑ 04.04.2017 18:57
Πλέον η κατάσταση με τους απλήρωτους εργαζόμενους του MEGA έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η νέα ανακοίνωση των εργαζόμενων είναι γεμάτη οργή αφού όπως λένε χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή και καμία αντοχή"!

Δείτε την ανακοίνωσή τους παρακάτω...

 
Η ανακοίνωση των εργαζομένων του MEGA

Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν επί εννέα μήνες απλήρωτοι και επί έναν ολόκληρο χρόνο όμηροι των μετόχων, των τραπεζών και της κυβέρνησης.
Όλες οι υποσχέσεις παρέμειναν ανεκπλήρωτες και όλες οι δημόσιες δεσμεύσεις έπεσαν στο κενό, ενώ εκατοντάδες οικογένειες έχουν πέσει θύματα κοροϊδίας και πάσης φύσεως σκοπιμοτήτων, κατά παράβαση κάθε έννοιας ηθικής και νομιμότητας.

Εδώ και ένα μήνα, παρά την εξαθλίωση που βιώνουν, οι εργαζόμενοι του MEGA εξαντλούν κάθε όριο αντοχής και ανοχής, εν αναμονή του αποτελέσματος της προσπάθειας για εκπόνηση σχεδίου βιωσιμότητας (business plan) από αρμόδια εταιρεία, η οποία εμφανίζεται ως εντεταλμένη των τραπεζών και τελεί σε συνεννόηση με τους μετόχους.
Ενημερώνουμε μετόχους και τράπεζες, ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή και καμία αντοχή. Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις για την εξόφληση του επιδόματος του Πάσχα και για την σταδιακή εξομάλυνση της μισθοδοσίας, σε συνδυασμό με διευθέτηση των οφειλών που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.
Απευθύνουμε κοινή προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση, ότι τυχόν μεθοδεύσεις για περικοπές μισθών ή θέσεων εργασίας την επομένη της διαμόρφωσης του σχεδίου βιωσιμότητας (business plan) θα βρουν ενωμένους τους εργαζομένους του MEGΑ και όλες τις Ενώσεις.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου: Όταν η παίκτρια των «Μαχητών» ήταν… διάσημη!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να πάρει πίσω το αίμα του! Στο σημερινό επεισόδιο τα δίνει όλα για την ασυλία των «Μαχητών»! (Βίντεο)

Πόσο ζηλέψαμε! Ακόμη μια φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα από τον Άγιο Δομίνικο που «έριξε» το instagram!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top