Τι θα δούμε σήμερα στο Star Academy;
Οι καθηγητές, μετά την αποχώρηση της Σκεύης από την Ακαδημία, έκαναν την αξιολόγηση του live, κρίνοντας τους Σπουδαστές για την απόδοσή τους στα ντουέτα.
Μετά την αξιολόγηση, ψήφισαν και ομόφωνα πρότειναν τον Σταύρο Γιάννου και την Ειρήνη Ασιαλέμ, ως τους πιο αδύναμους της εβδομάδας που πέρασε. Τρίτος προτεινόμενος για αποχώρηση, ο Γιάννης Μιχελής, που κρίθηκε κυρίως ως προς την αδυναμία του να κάνει σωστά τη δεύτερη φωνή στο τραγούδι του με τη Φαίη.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...


Οι καθηγητές ανακοινώνουν την απόφασή τους στους Σπουδαστές κι ο Γιάννης είναι εκείνος που φαίνεται να στεναχωριέται περισσότερο. Εξομολογείται στην Διευθύντρια της Ακαδημίας Κατερίνα Γκαγκάκη ότι η ευαισθησία του τον κάνει να κλαίει με ευκολία, ότι έχει λατρεία στη μητέρα του κι ότι δε νιώθει ανταγωνιστικά μέσα στο παιχνίδι.

Ο Ζαφείρης βοηθά την Ειρήνη να κάνει πρόβα το τραγούδι που θέλει να πει στο live. Τη συνοδεύει με την κιθάρα για να βρει τον σωστό τόνο. Φαίνεται να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να τη στηρίξει.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Η Έλενα παραπονιέται στην Ιωάννα ότι δεν της έχει σταθεί ως φίλη και η Ιωάννα απαντά ότι η Έλενα είναι εκείνη που απομακρύνεται κι έχει υφάκι προς όλους.

Η Έλενα συνεχίζει τη γκρίνια για το νέο χρώμα των μαλλιών της, Φαίνεται ότι την απασχολεί ιδιαίτερα.

Ο Μάκης δηλώνει ιδιαίτερα ενοχλημένος με την Σκεύη, που θεωρεί ότι «ανέδειξε» το θέμα της σχέσης του με τη Δαλιδά.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr

Ποια ηθοποιός θα είναι η «Χουάνα η Παρθένα» του Αντ1;

Blind Taste: Γνωρίστε τους παίκτες αυτής της εβδομάδας…

Survivor: Η αλήθεια για την αποχώρηση του Τσάνγκ! Τι λέει η αδερφή του;