Ο Κυριάκος Υφαντίδης είναι ο νικητής της 23ης εβδομάδας του διαγωνισμού μαγειρικής «Blind Taste» και των 1.000 ευρώ!

Ο 19χρονος Κυριάκος είναι ένας πολύ νέος αλλά και πολύ δυναμικός παίκτης του Blind Taste. Σπουδάζει πληροφορική, μαγειρεύει ερασιτεχνικά αλλά έρχεται γεμάτος αυτοπεποίθηση για τη 2η συνεχόμενη νίκη του, με φόρα από την προηγούμενη εβδομάδα.Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...Σήμερα, Δευτέρα 3 Απριλίου, θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.
Φανή Παραθυράκη
Η 23χρονη Φανή ασχολείται επαγγελματικά με το σέρβις σε καλά εστιατόρια και της αρέσει να υπάρχει επαγγελματισμός στην κουζίνα ώστε να συντηρεί την άτυπη κόντρα μεταξύ μαγείρων και σερβιτόρων! Πώς θα τα πάει με τον παρουσιαστή αλλά και τους συμπαίκτες της;Βασίλης Λεμονής
Ο 55χρονος Βασίλης εργάζεται περιστασιακά ως μάγειρας και έχει μεγαλώσει σε μια καθαρά μαγειρική οικογένεια με το γονίδιο να ξεκινάει από τον πατέρα του. Του αρέσει η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και οι αγνές πρώτες ύλες. Θα καταφέρει να κερδίσει αυτή την εβδομάδα;Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...Γιώργος Αργυρός 47
Ο 47χρονος Γιώργος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος – οδηγός, στον Δήμο Γλυφάδας. Του αρέσει πολύ η μαγειρική και έχει φτιάξει στο σπίτι του ένα δωματιάκι – ταβέρνα, που προσκαλεί τους φίλους του, μαγειρεύουν και τρώνε όλοι μαζί. Έρχεται αποφασισμένος για να κερδίσει.Γνωρίστε τους παίκτες της 24ης εβδομάδας του Blind Taste:

 Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr

Survivor: Η αλήθεια για την αποχώρηση του Τσάνγκ! Τι λέει η αδερφή του;

Γιάννης Αϊβάζης: Για ποιο λόγο ένιωσε άσχημα και ζήτησε συγνώμη από τη Μαρία Κορινθίου

Πυρ και μανία η Όλγα Φαρμάκη! «Φτάνει πια με το Δημήτρη…» :Δείτε τον απίστευτο εκνευρισμό της στις ερωτήσεις για τον Αλεξάνδρου! (Βίντεο)