Εντύπωση έχει προκαλέσει στο τηλεοπτικό κοινό το ότι η Κατερίνα Ζαρίφη τις τελευταίες μέρες απουσιάζει συστηματικά από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη,αρχικά γενικά από τον "αέρα" της εκπομπής και στον πορεία από το πάνελ της.

Μάλιστα,σήμερα εμφανίστηκε μέσω "link" μόνο για 7 λεφτά!Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στις 2 γυναίκες;Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Αυτό είναι κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό,ωστόσο το "ιστορικό" της Ελένης Μενεγάκη είναι ξεκάθαρο.Συγκεκριμένα κάθε φορά που αποχωρεί ένα πρόσωπο από την εκπομπή της,αρχικά μεταφέρεται από το πάνελ στις "ζωντανές συνδέσεις" και στην πορεία περιορίζεται σε εργασίες γραφείου.Το ίδιο συνέβη και με τους Αντωνία Καλλιμούκου,Δημήτρη Αλεξάνδρου,Τζωρτζέλλα Κόσιαβα και Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Πάντως,αν επιβεβαιωθεί αυτή η τακτική και στην περίπτωση της Κατερίνας Ζαρίφη,τότε θα έχουμε να κάνουμε με μία σοβαρή τηλεοπτική εξέλιξη για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.Διαβάστε παρακάτω περισσότερα...



Ίσως όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο,αφού πολλές φορές αναφέρθηκε από την αρχή της σεζόν πως η χημεία των δύο παρουσιαστριών έχει υποστεί κορεσμό και είναι επαναλαμβανόμενη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr

«Χτύπησε» ξανά ο Νίκος Μαστοράκης: «Στον Σκάι κλαίνε… τα λεφτά»…

Συγκινητικό! Η παραγωγή του «Survivor» αποχαιρετά την Ειρήνη Κολιδά…

Αποκλειστικό!Ο λόγος που δεν θα κοπεί το «Star Academy»…