Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό!Ο λόγος που δεν θα κοπεί το "Star Academy"...

za
ΤV ΝΕΑ 31.03.2017 18:08
Από τον ΆΓΓΕΛΟ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗ

Πλήθος δημοσιευμάτων τον τελευταίο καιρό θέλουν το "Έψιλον" να κόβει το "Star Academy" λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει το μουσικό τάλεντ σόου.Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...Το tv-24.gr σας αποκαλύπτει την αλήθεια!

Πράγματι,τις προηγούμενες ημέρες το κανάλι εξέταζε πολύ σοβαρά τη διακοπή της συγκεκριμένης εκπομπής,αφού δεν θα μπορούσε να "στηρίξει" μία τόσο ακριβή παραγωγή χωρίς την απαιτούμενη τηλεθέαση.Το "εμπόδιο" όμως στο "Έψιλον" ακούει στο όνομα "ρήτρα".Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του καναλιού με την ξένη παραγωγή "Endemol",ο οποίος αναφέρει πως σε περίπτωση "κοψίματος" της εκπομπής ο σταθμός θα πρέπει να καταβάλλει μεγάλη χρηματική αποζημίωση.

Οπότε η διακοπή του "Star Academy" θα δημιουργούσε πολύ μεγάλο ζήτημα ρευστότητας στο κανάλι,περισσότερο από όσο ήδη έχει.Η απόφαση πάντως αναφέρει πως θα κοπούν περιφερειακά έξοδα του μουσικού τάλεντ σόου.Ήδη στο πρόγραμμα του σταθμού δεν θα υπάρχει η καθημερινή απογευματινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στο πολύ άμεσο διάστημα θα αποφασιστεί και το τι θα γίνει με τα καθημερινά μαγνητοσκοπημένα επεισόδια από τη ζωή και τα μαθήματα των παικτών στην Ακαδημία.

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Το παρασκήνιο γύρω από την αμοιβή του Ιωάννη Μελισσανίδη στο «So you think you can dance»…

Μετά «Το καλύτερο ζευγάρι», ο ALPHA βγάζει κι άλλη νέα εκπομπή!

Είχε να δει την μητέρα του 13 χρόνια, της έστειλε πακέτο και αυτό που ακολούθησε έκανε έξαλλη την Χατζηβασιλείου! (Βίντεο)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top