Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Πάνος Μεταξόπουλος καρφώνει τους υπόλοιπους κριτές του "So you think you can dance"...

za
ΤV ΝΕΑ 31.03.2017 14:55
Η πενταμελής κριτική επιτροπή του χορευτικού show του ΑΝΤ1 «So you think you can dance» μας συστήνεται. Πώς είπαν το «ναι»; Θα είναι αυστηροί; Τι ψάχνουν; Ποιους ενδοιασμούς είχε στην αρχή ο Πάνος Μεταξόπουλος;

Κωνσταντίνος ΡήγοςΔιαβάστε παρακάτω περισσότερα....Είπα το ναι γιατί πείστηκα ότι το επίπεδο θα είναι υψηλό. Ότι θα είναι μια ωραία παραγωγή όπως κάνει ο ΑΝΤ1. Κι επειδή ακριβώς είμαι κριτής 20 χρόνια, εννοώντας δηλαδή ότι έχω κάνει πάρα πολλές οντισιόν, έχω δει πάρα πολλούς χορευτές, αυτός είναι και ο λόγος που ήθελαν να είμαι στην επιτροπή, για να πω αυτό που πιστεύω και όχι αυτό που θα έπρεπε να πω. Μπορεί να μην είμαι πολύ αγαπητός, αλλά έτσι κι αλλιώς όταν το έχεις κάνει πολλές φορές αυτό, δεν είσαι πάντα αγαπητός.

Πάνος Μεταξόπουλος

Μου αρέσουν καταρχάς όλα τα παιδιά που είμαστε κριτική επιτροπή. Στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς, γιατί πάντα λέω τη γνώμη μου. Ο Ιωάννης είναι από το χώρο της ακροβατικής γυμναστικής, δεν είναι χορευτής. Η Ελένη Φουρέιρα είναι από το χώρο του τραγουδιού, δεν είναι καθαρά χορεύτρια. Όταν κάτσαμε και μιλήσαμε όλοι μαζί και είδα την οπτική του καθενός πάνω στο χορό, ότι υπάρχει βάση και δεν είναι απλά μιλάμε για να μιλάμε και για να γεμίσουμε μια θέση βάλαμε όποιον βρήκαμε δίπλα μας, ειλικρινά χάρηκα.

Ιβάν ΣβιτάιλοΔιαβάστε παρακάτω περισσότερα...Είναι η πρώτη φορά που γενικά μπαίνω σε μια διαδικασία να κρίνω κάποιον. Προσωπικά για μένα δεν είναι εύκολο γιατί έχω βρεθεί αμέτρητες φορές στη θέση των παιδιών, σε κάποια οντισιόν, σε κάποια παράσταση να διεκδικείς κάποια θέση και αρκετές φορές η απάντηση ήταν όχι.

Ελένη Φουρέιρα

Όλοι κρινόμαστε, ακόμα κι εγώ που θα κάθομαι στην κριτική επιτροπή, θα κριθώ κι εγώ. Εγώ ψάχνω να βρω αστέρια, ψάχνω παιδιά με λάμψη, να βγουν στο φακό και ο κόσμος να μη θέλει να ξεκολλήσει να τους βλέπει. Δεν υπάρχει άνθρωπος στη γη που δε χορεύει. Μπορεί να μη χορεύει καλά, αλλά χορεύει. Στο σπίτι, με την παρέα του, όταν πιει, όταν πάει σε ένα πανηγύρι. Θα χορέψει. Κι επειδή όλος ο κόσμος χορεύει, νομίζω ότι θα του αρέσει πολύ αυτό που κάνουμε εδώ και να βλέπει παιδιά ταλαντούχα να χορεύουν.

Ιωάννης Μελισσανίδης

Οι οντισιόν άρχισαν και για τα παιδιά και για εμάς. Για εμένα τουλάχιστον και για κάποια άλλα παιδιά που πρώτη φορά μπαίνουν στα παπούτσια του κριτή. Ενστικτωδώς έλεγα να πω «ναι» στο ρόλο του κριτή, κρατιόμουν όμως, ήμουν «μπουκωμένος» για αυτό και ήμουν ο τελευταίος που είπα «ναι». Είμαι αυστηρός, αλλά αυστηρότητα σημαίνει ότι είσαι και δίκαιος.Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr

Μετά «Το καλύτερο ζευγάρι», ο ALPHA βγάζει κι άλλη νέα εκπομπή!

Είχε να δει την μητέρα του 13 χρόνια, της έστειλε πακέτο και αυτό που ακολούθησε έκανε έξαλλη την Χατζηβασιλείου! (Βίντεο)

Λήγει το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1! Ποιες οι σκέψεις του καναλιού για το μέλλον του παρουσιαστή;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top