Από τη πρώτη στιγμή που κόπηκε η πρωινή εκπομπή του Epsilon με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, με τον δεύτερο να διαμηνύει ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Όπερ και εγένετο... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Όπως αποκαλύφτηκε από το mediafree.gr το ζευγάρι δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και προχώρησε άμεσα σε ασφαλιστικά μέτρα τα οποία δεσμεύουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του καναλιού και απ' ότι φαίνεται έπεται και συνέχεια... Σύμφωνα με πληροφορίες του tv-24.gr, κύκλοι του ζευγαριού επιβεβαιώνουν την είδηση ενώ τόσο ο Κρατερός Κατσούλης όσο και η Κατερίνα Καραβάτου απαγορεύεται, μετά από εντολή του δικηγόρου τους, να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

Φυσικά αυτή η κίνηση πρόκειται να προκαλέσει νέα θύελλα αντιδράσεων από τους εργαζόμενους του καναλιού οι οποίοι δεν έχουν περάσει και λίγα, ενώ και κάποιοι από παλαιότερες παραγωγές παραμένουν απλήρωτοι, όπως για παράδειγμα από την εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά που αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι του καναλιού είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι και φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κατέβουν στις απαραίτητες κινητοποιήσεις, ενώ τα στελέχη του καναλιού ζήτησαν από τα δικαστήρια αναίρεση της απόφασης και αποδέσμευση του λογαριασμού.

Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον...

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό! Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του «So you think you can dance»

Την ώρα που κόβεται το «Star Academy»…το Έψιλον ξεκινά νέα εκπομπή!

Είναι οριστικό! Αυτά είναι τα δύο πρώτα πρόσωπα που θα δούμε στο «YFSF»