Δεν πέρασε λίγος καιρός από τη στιγμή που το "Έψιλον" ανακοίνωσε πανηγυρικά τη συμμετοχή της ηθοποιού Χρύσας Ρώπα,ως καθηγήτρια υποκριτικής στο "Star Academy".

Όμως τα δεδομένα ανατράπηκαν και έτσι η ηθοποιός δεν θα συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα,όπως πρώτο αποκάλυψε χθες αποκλειστικά το tv-24.gr.Διαβάστε περισσότερα παρακάτω... 

Η ίδια επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας έδωσε μία συνέντευξη στην εφημερίδα «Ειδήσεις» και αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησης της από τη "Μουσική Ακαδημία",αλλά και το ότι ετοιμάζεται να μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι.

Δείτε τι είπε: «Ναι, αποχώρησα από το "Star Academy"! Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν ξέρω τι ακούγεται, αλλά οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά οικογενειακοί. Ετοιμάζομαι να φύγω μόνιμα για το Παρίσι. Δεν είναι η πρώτη φορά και στο παρελθόν έχω φύγει και έχω μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι και τώρα, κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να φύγω σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα. Πραγματικά δεν ξέρω το χρονικό διάστημα που θα παραμείνω εκεί. Σίγουρα θα βρίσκομαι στη Γαλλία το Πάσχα, αλλά και το καλοκαίρι που μας έρχεται».

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr

Προχωρά η νέα παραγωγή του Ant1!Ο Έκτορας Μποτρίνι αποκαλύπτει…

Ποιος ενδέχεται να αντικαταστήσει την Σπυροπούλου; Οι σκέψεις του Alpha για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου…

Η μεγάλη έκπληξη! Ποια θα είναι η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του ALPHA «Tο καλύτερο ζευγάρι»;