Η εκπομπή «Ξαναδέστε τους» δεν κατάφερε να φέρει τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί πρόωρα και οι υπεύθυνοι του ALPHA να αναζητήσουν λύσεις σε φτηνά projects που, ενδεχομένως, να κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση! Κάπως έτσι βρήκαν το real life πρόγραμμα «Tο καλύτερο ζευγάρι» που θα το παρουσιάζει η... Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω......Η Βάσω Κολλιδά και όχι η Σίσσυ Χρηστίδου όπως ακουγόταν έντονα. Όπως λένε και από το κανάλι το όνομα της δεύτερης δεν είχε πέσει ποτέ στο τραπέζι των συσκέψεων. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι η Βάσω Κολλιδά επιστρέφει στα τηλεοπτικά πράγματα μετά από καιρό απουσίας, ενώ πριν από τρεις μήνες έγινε για δεύτερη φορά μανούλα!

Όσον αφορά την εν λόγω εκπομπή που πρόκειται να ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη, σε καθημερινή βάση, έχει να κάνει με τέσσερις ιστορίες, τέσσερα ζευγάρια και ένα μόνο έπαθλο!

Κάθε εβδομάδα, τέσσερα διαφορετικά ζευγάρια, άγνωστα μεταξύ τους, καλούνται να διεκδικήσουν τον τίτλο του «καλύτερου ζευγαριού», μέσα από πέντε δοκιμασίες: «πρώτη εντύπωση», «εκδήλωση αγάπης», «εμφάνιση και στυλ του ζευγαριού», «ο έρωτας περνάει από την κουζίνα», «πόσο καλά με ξέρεις». Στόχος τους, να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο των 3.000 ευρώ!

Πρωταγωνίστριες των επεισοδίων είναι οι γυναίκες. Αυτές κρίνουν, βαθμολογούν και αποφασίζουν ποιο τελικά είναι το ζευγάρι που θα νικήσει. Κάθε φορά και μια διαφορετική παίκτρια ανοίγει το σπίτι της, συστήνει τον σύντροφο ή σύζυγό της και κρίνεται από τις υπόλοιπες τρεις.

Στο τέλος της εβδομάδας, η παρουσιάστρια υποδέχεται τα ζευγάρια, με σκοπό την ανάδειξη του νικητή. Κάθε ένα ξεχωριστά, παρακολουθεί αποσπάσματα από όσα έχουν πει οι άλλες διαγωνιζόμενες. Στη συνέχεια, οι άνδρες αποχωρούν και οι γυναίκες δίνουν μια έξτρα βαθμολογία για την τελική εντύπωση που αποκόμισαν. Μια βαθμολογία, η οποία μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα…

Διαβάστε τη συνέχεια επίσης στο tv-24.gr:

Κάποιες τηλεοπτικές συνήθειες στον Αντ1 δεν κόβονται…

Σε πανικό ο ΑΝΤ1! Αλλάζει μέρα μετάδοσης ο τελικός του «Rising Star»; Όλο το παρασκήνιο!

Η Ζέτα Μακρυπούλια έριξε «πόρτα» στον Alpha…