Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου προχωρούν με γοργούς ρυθμούς την προετοιμασία των τεσσάρων νέων παραγωγών για την τηλεοπτική σεζόν 2017-2018. Πρόσφατα, μάλιστα, σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από το TV24 ότι το τελευταίο διάστημα ασχολούνται με την τρίτη παραγωγή που είναι μια εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία με τίτλο «Κόκκινο νυφικό». Όσο για το κανάλι που θα τη δούμε; Συζητήσεις γίνονται τόσο με τον ΑΝΤ1 όσο και με τον ALPHA, χωρίς ωστόσο να έχει επέλθει οριστική συμφωνία.

Εδώ και λίγες ημέρες, λοιπόν, ο Ανδρέας Γεωργίου και οι στενοί του συνεργάτες ετοιμάζουν τον πιλότο της εν λόγω σειράς στον οποίο πρωταγωνιστούν οι: Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Δανάη Σκιάδη, Σοφία Πριοβόλου, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νίκος Πουρσανίδης, Γιώργος Ζένιος, Θεοχάρης Ιωαννίδης κ.ά.

Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα πέρα από την Αθήνα -που έκαναν μέχρι την Παρασκευή- πραγματοποιούνται από χθες στις Σπέτσες, ενώ έπεται συνέχεια στη Κρήτη και στη Θεσσαλονίκη. Το tv-24.gr εξασφάλισε το πρώτο φωτογραφικό υλικό και σας το παρουσιάζει:

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι επίσημο: Η απάντηση του Σκαι για τους νέους παίκτες που θα μπουν στο Survivor!

Ποιοι αναλαμβάνουν τη late night ζώνη του ALPHA;

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor: Δεν φαντάζεστε πώς συμπεριφέρονται στον Αγγελόπουλο οι Διάσημοι μετά την αποχώρηση της Σόφης!