Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση αλλά τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το comeback. Ο λόγος για το αρκετά πετυχημένο «Master Chef», του οποίου οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία σε 40 χώρες!

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία των οντισιόν έχοντας υποψήφιους από Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ειδήσεις», οι φετινοί υποψήφιοι έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και το επίπεδο είναι πιο ψηλό από κάθε άλλη φορά. Όποιος από τους υποψήφιους καταφέρει να πάρει από τους κριτές την ποδιά, παίρνει αυτόματα το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι οντισιόν κράτησαν πολλές ώρες και οι υποψήφιοι που κατάφεραν να δείξουν την αξία τους είναι 50. Όποιος είχε φαντασία, τεχνική και δημιουργικότητα κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η κριτική επιτροπή θα κρατήσει τους 20 καλύτερους, τους οποίους θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και τον τίτλο του Έλληνα «Master Chef».