Το παρακολουθεί σχεδόν όλη η Ελλάδα. Το κάθε επεισόδιο είναι πιο καθηλωτικό από το προηγούμενο. Το παιχνίδι επιβίωσης "Survivor", σπάει κάθε ρεκόρ στον πίνακα τηλεθέασης και ξέρω πως είστε πάντα σε επιφυλακή για το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου.

Για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει ο κακός χαμός στο ριάλιτι show του ΣΚΑΪ. Η ομάδα των "Διάσημων" δεν σταματάει με τίποτα τις κόντρες και συνεχίζει να επιτίθεται στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όπως έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας, το φλέγον θέμα είναι η διπροσωπία και τα πισώπλατα μαχαιρώματα.

Σε κάθε επεισόδιο έχουμε και έναν νέο διπρόσωπο παίκτη τον οποίο οι συμπαίκτες του βάζουν στο στόχαστρο. Σήμερα κάνει την αρχή ο Γιάννης Σπαλιάρας στοχοποιώντας τους συμπαίκτες τους. Συνέχεια παρακάτω...

Από την άλλη πλευρά ο υποψήφιος προς αποχώρηση Γιώργος Αγγελόπουλος απομονώνεται και δεν ασχολείται καθόλου με όλα όσα ακούγονται στην ομάδα. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανέλθει στις νίκες του, αφού στα τελευταία επεισόδια έχει χάσει αρκετές μάχες.

Όσο για το τι κάνουν οι γυναίκες της παρέας και συγκεκριμένα η Σόφη Πασχάλη και η Λάουρα Νάργες, ένα έχω να σας πω, έχουν ξαπλώσει στα χορταράκια και κράζουν συμπαίκτη τους. Γιατί τον κράζουν; Γιατί το παίζει αρχηγός, κάνει τα χειρότερα μέσα στο σπίτι και η συμπεριφορά του είναι η χειρότερη όλων. Σε ποιον αναφέρονται; Θα το μάθουμε σήμερα! Δείτε το τρέιλερ στο απόσπασμα που ακολουθεί...



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Τρελοί πανηγυρισμοί στο Survivor! Η νίκη στο πόντο και το πολυπόθητο ελληνικό έπαθλο! (Βίντεο)

Survivor: Το έπαθλο που θα…τονώσει το στομάχι των παιχτών

Σταματούν τα γυρίσματα για το «Lucky Room»