Είναι από τα πιο καθηλωτικά παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για το Survivor το οποίο χθες για άλλη μια φορά κράτησε εκατομμύρια τηλεθεατές στους δέκτες τους. Οι ομάδες των "Μαχητών" και των "Διάσημων" σε κάθε αγώνισμα ξεπερνούν τα όριά τους για να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Χθες η νικητήρια ομάδα θα κέρδιζε τρόφιμα που όλοι οι Έλληνες αγαπούν και τα έχουν καθημερινά στο τραπέζι τους. Το πολυπόθητο έπαθλο ήταν πατάτες τηγανιτές, χωριάτικη σαλάτα, φέτα και ψωμί.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι καθώς και οι δυο ομάδες έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, έδωσαν την ψυχή τους και αυτό φάνηκε και από την μικρή διαφορά στο τελικό σκορ. Οι "Μαχητές", κατάφεραν να επικρατήσουν των "Διάσημων" με διαφορά ενός πόντου και να γεμίσουν το στομάχι τους με τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 10-9. Η ομάδα των "Μαχητών", όπως ήταν αναμενόμενο άρχισε να πανηγυρίζει και να φωνάζει. Όσο για τους διάσημους το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και στενάχωρο. Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί παρακάτω...



Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Το έπαθλο που θα…τονώσει το στομάχι των παιχτών

Σταματούν τα γυρίσματα για το «Lucky Room»

Survivor: Ποιος θα κερδίσει τον αγώνα ασυλίας;