Μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να είναι πολύ γνωστός ως επιχειρηματίας αλλά πολύ σύντομα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ως παρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής. Φυσικά η εκπομπή δεν γίνεται να μην περιέχει ένα πολύ αγαπημένο του στοιχείο: Τα ταξίδια.

Όπως είναι γνωστό ο επιχειρηματίας- παρουσιαστής έχει δώσει τα χέρια με τα στελέχη του ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει μια ταξιδιωτική εκπομπή που φέρει προσωρινό τίτλο "Celebrity travel" και μαζί με πολύ γνωστά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό αλλά και πολιτικό κόσμο.

Εδώ και λίγες μέρες, μάλιστα, γίνονται τα γυρίσματα σε υπέροχους προορισμούς με πιο πρόσφατο το Βουκουρέστι όπου βρέθηκε με καλεσμένο τον Τρύφωνα Σαμαρά, ενώ έπεται συνέχεια... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr, ακόμη ένα πρόσωπο- έκπληξη έρχεται να προστεθεί στη λίστα των καλεσμένων. Αυτό δεν είναι άλλο από την αγαπημένη ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη η οποία ετοιμάζει βαλίτσες για το προγραμματισμένο ταξίδι της Δευτέρας 20ης Μαρτίου και με προορισμό την Ιορδανία. Εκεί η ηθοποιός θα ξεναγήσει τον παρουσιαστή και το συνεργείο στην περιοχή Πέτρα.