Από την ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πάνω που στον ΑΝΤ1 βρήκαν το αντίπαλο δέος του "Survivor"... στο παρεμφερές "Είμαι celebrity... σώστε με", αποφάσισαν τελικά να μείνουν με το πρόγραμμα που έχουν, βγάζοντας "YFSF" και "So you think you can dance" και να αφήσουν τη ζούγκλα της Ν. Αφρικής... για τον Ιανουάριο του 2018. Ποιο είναι όμως το ριάλιτι αυτό;

Το τελευταίο διάστημα πολλές είναι οι συσκέψεις που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών στο κανάλι του Αμαρουσίου, προκειμένου να βρουν τρόπους για να... «επιβιώσουν» απέναντι στο «Survivor» που σημειώνει σαρωτική επιτυχία. Αμέσως ξεκίνησε το σαφάρι αναζήτησης πολύ δυνατών projects που όχι μόνο θα μπορούσαν να πάρουν πίσω τους τηλεθεατές, όσο και να παραπέμπουν σε αυτό. Ολα τα στοιχεία αυτά φαίνεται να τα βρήκαν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, στο βρετανικό ριάλιτι «I’ am a celebrity... get me out of here», ελληνιστί «Είμαι celebrity... σώστε με». Το εν λόγω ριάλιτι, μάλιστα, θεωρείται και στο εξωτερικό το αντίπαλο δέος του «Survivor» και σημειώνει μεγάλη επιτυχία καθώς μετράει ήδη 16 σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ έχει προβληθεί με επιτυχία στη Σουηδία, Αμερική, Γαλλία, Αυστραλία, Ολλανδία, Δανία.
Το παιχνίδι θέλει 12 διάσημους να ζουν σ’ ένα περιβάλλον ζούγκλας για τρεις εβδομάδες και να περνάνε από διάφορες δοκιμασίες. Η βρετανική, γερμανική και αμερικανική εκδοχή γυρίζεται στην Αυστραλία σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο στρατόπεδο στις παρυφές ενός τροπικού δάσους, ενώ άλλες εκδοχές του γυρίζονται στην Αργεντινή, Βραζιλία, Κόστα Ρίκα, Ινδονησία και Μαλαισία. Οσο για την ελληνική εκδοχή; Επιλέχθηκε η Νότια Αφρική και πιο συγκεκριμένα το Εθνικό Πάρκο του Κρούγκερ όπου γίνονται ήδη τα γυρίσματα της αυστραλιανής εκδοχής.
Ωστόσο, ενώ το συγκεκριμένο ριάλιτι ανακοινώθηκε και μέσα από το "Το Πρωινό", τελικά το κανάλι αποφάσισε να κάνει πίσω. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1 υπολόγισε το υπέρογκο κόστος της παραγωγής, που μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τίναζε την μπάνκα στον αέρα, τις αντιδράσεις ενός μέρους της κοινής γνώμης, καθώς πρόκειται για δύσκολο αλλά και συνάμα σκληρό κόνσεπτ, αλλά και την αντικειμενική δυσκολία να βρεις παίκτες που να δεχτούν να δοκιμαστούν σε τόσο αντίξοες συνθήκες... Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, ήταν όμως μέσα στο πλαίσιο της λογικής... Και απ' ότι φαίνεται, κανένα στέλεχος δεν έπαιρνε την ευθύνη μιας ενδεχόμενης αποτυχίας, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή όπου είναι γνωστή η δυσαρέσκεια των ανωτέρων για τις περισσότερες επιλογές που έχουν γίνει φέτος στο πρόγραμμα. Πληροφορίες θέλουν την ιδέα να εγκαταλείπεται προς το παρόν ενώ, αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο format, αυτό θα γίνει από τη νέα χρονιά και πιο συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2018, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αποτελεί την καλύτερη επιλογή. Άλλωστε, υπάρχουν διάφορα ριάλιτι που συζητούν από Οκτώβριο...

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
Η παραγωγή είχε αρχίσει και κάνει ραντεβού με διάφορα πρόσωπα άλλα λιγότερα κι άλλα περισσότερα γνωστά. Πιο συγκεκριμένα, έχει κάνει πρόταση στη Χριστίνα Παππά, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Κώστα Μαρτάκη, την Αννα Πρέλεβιτς, τις δίδυμες αδελφές Ράντη, την Αγάθη και τη Βαλεντίνη από το STAR, ενώ από τα γραφεία του ΑΝΤ1 πέρασε και ο Νίκος Μουτσινάς. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι πρόταση θα δεχθεί σχεδόν σύσσωμη η ελληνική σόουμπιζ καθώς σκοπός τους είναι να πετύχουν το καλύτερο δυνατό καστ!