Ένα ξεχωριστό επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου στις 23.15 στην αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 "Daddy cool" δια χειρός της Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα.



Ο λόγος που το κάνει ξεχωριστό είναι ότι θα δούμε μια διπλή γκεστ εμφάνιση τραγουδιστών που θα εισβάλλουν στη σειρά και θα κάνουν ένα live- έκπληξη στο Mama's. Αναφερόμαστε στον Μύρωνα Στρατή και στον Ησαΐα Ματιάμπα οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συνεργάζονται με μεγάλη επιτυχία και θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα νέα τους τραγούδια.



Από εκεί και πέρα πρόκειται να δούμε τη Δανάη να λέει στο Μάξιμο ότι είναι η κόρη του από τη περιπέτειά του πριν χρόνια με μια Βασιλική. Ο Μάξιμος κλονίζεται από το νέο και - αν και προσπαθεί - δεν μπορεί να θυμηθεί να είχε κάποια περιπέτεια με κάποια Βασιλική. Το μόνο που μένει είναι να του φέρει η Δανάη φωτογραφίες για να δει ποια είναι. Παράλληλα η ζήλια της Κατερίνας συνεχίζει να κάνει τη ζωή του Μήτσου αφόρητη, αλλά μέσα από ένα τυχαίο γεγονός η Αγγέλα ανακαλύπτει το λόγο της παράλογης συμπεριφοράς της.