Από TV24 Team

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 00:10, στο MEGA, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στην ταράτσα του «Night Out» τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σε μία απολαυστική νυχτερινή έξοδο με πολύ παιχνίδι, ανεβασμένη διάθεση και ευχάριστες εκπλήξεις!

Τι θα δούμε στο Night out

Η δημοφιλής καλεσμένη μιλά στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για το GNTM, αλλά και για τις εμπειρίες ζωής που αποκόμισε συμμετέχοντας στο ταξιδιωτικό παιχνίδι Asia Εxpress. Στη συνέχεια, το «Night Out» γίνεται γυναικεία υπόθεση: η αγαπημένη φίλη της Ζενεβιέβ, Ελενα Χριστοπούλου, παίζει μαζί της την κάρτα «Τι θα έκανες;» και μαντεύει τις απαντήσεις που θα δώσει. Πόσο καλά την ξέρει;

Ακόμη, οι δύο φίλες θυμούνται τις viral στιγμές τους στο ριάλιτι μόδας και εξηγούν πώς μέσα από τις διαφορές τους, δημιουργήθηκε μία δυνατή σχέση ζωής που τις ένωνε και όταν πήραν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους. Οι κάρτες της Ζενεβιέβ θα την ωθήσουν να ξεδιπλώσει τις μουσικοχορευτικές της ικανότητες, αλλά και τις γεωγραφικές γνώσεις της.

Night out: Οι καλεσμένοι της Πέμπτης 16 Μαρτίου

Η art director που κέρδισε τη συμπάθεια του κοινού με τον εκρηκτικό και ανεπιτήδευτο χαρακτήρα της, θα αντιμετωπίσει έναν μεγάλο φόβο της στην εξωτερική δοκιμασία: θα οδηγήσει αυτοκίνητο με ταχύτητες, ενώ μέχρι τώρα οδηγούσε μόνο αυτόματο. Και μάλιστα, δεν θα οδηγήσει ένα απλό όχημα, αλλά φορτηγό! Θα καταφέρει να πάρει δίπλωμα;

Ακολουθεί μία συνέντευξη με άκρως εξομολογητική διάθεση. Η Ζενεβιέβ αφηγείται πώς μπήκε στη ζωή της η μόδα, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, μιλά για το πώς συμπεριφέρεται στις διαπροσωπικές και στις επαγγελματικές της σχέσεις, αποκωδικοποιεί την έννοια «diversity» που έχει επηρεάσει τα ριάλιτι αλλά και ολόκληρη την κοινωνία και καταθέτει τη δική της άποψη σχετικά με τη διαφορετικότητα.

Και αυτή την Πέμπτη, ξενυχτάμε με το «Night Out» και την καλύτερη παρέα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

MasterChef: Σκέψεις για την επόμενη σεζόν

Πάνω κάτω: Προβληματισμός στο MEGA για τρεις εκπομπές του με μεγάλα ονόματα