Από Ελένη Μήτση

Ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν την Δευτέρα 24/10 μέσα από το Breakfast at star σχετικά με την παρουσίαση του Madwalk 2022, το οποίο θα διεξαχθεί για 11η φορά στις 13 Δεκεμβρίου.

Και ενώ πολλοί πίστευαν πως η Βίκυ Καγιά θα είναι το πρόσωπο της παρουσίασης μιας και την έχουμε ξαναδεί σε αυτή τη θέση ενώ παράλληλα έχει εμπειρία μεγάλη από τον ρόλο της στο GNTM (δείτε εδώ τα σχόλια του κοινού για τον χαρακτήρα της) τελικά αποφασίστηκε να δούμε τη Μαριέττα Χρουσαλά μετά από χρόνια ξανά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Η γυναίκα που θα παρουσιάσει το Madwalk 2022

Η απάντηση της Καγιά στα αρνητικά σχόλια πρώην παικτριών του GNTM

Μετά τον καταιγισμό επικριτικών και αρνητικών σχολίων που έχει δεχτεί από πρώην παίκτριες που πέρασαν από το GNTM 5, σε βάρος της (δείτε εδώ τα σχόλια της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για εκείνη), η Βίκυ Καγιά, στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποφάσισε να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά καθώς δεν καταλαβαίνει τον λόγο που γίνονται τέτοια σχόλια.

«Δεν ξέρω τι περίμενε η Άννα Αμανατίδου και τι περιμένει ο καθένας. Κάποιος πρέπει να ρωτήσει τα ίδια τα κορίτσια τι υπάρχει πίσω από αυτό. Όποτε χρειαστεί κατεύθυνση και επικοινωνία εδώ είμαι, να το συζητήσουμε. Ό,τι μπορώ να κάνω, θα το κάνω» είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Δεν υπάρχει νόημα να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», η Βίκυ Καγιά είπε: «Να τσακωθεί με εμένα η Μαριαγάπη; Γιατί να τσακωθεί; Δεν έχουμε άσχημη σχέση, μου κάνει εντύπωση. Είναι όμορφο και λαμπερό κορίτσι. Δεν ξέρω ποια είναι η αφορμή» είπε κλείνοντας.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάνω Κάτω: Τα ευτράπελα του GNTM 5 και ο... απρόσεκτος Σασμός

«Σε αυτό το παιχνίδι είμαι από 14 χρονών!» - Η όλο νόημα απάντηση της Βίκυς Καγιά στην Ραμόνα Βλαντή