Από Έφη Εκίζογλου

Είναι Ελληνίδα ηθοποιός, και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Μις Ελλάς το 1984. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ήταν υποψήφια Μις Κόσμος το 1984. Με την παρουσία της στην ιταλική ταινία Mediterraneo, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ξένης ταινίας το 1991, έγινε ιδιαίτερα γνωστή και συνέχισε την σταδιοδρομία της εμφανιζόμενη στην τηλεόραση και στο θέατρο. Συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του Dancing with the Stars, όπου κατέκτησε τη δωδέκατη θέση.

Το πρωί της Δευτέρας 24/10 προβλήθηκαν δηλώσεις της στην κάμερα του Happy Day (κορυφαία εκπομπή του ALPHA που κάνει εξωπραγματικά νούμερα) και τόνισε ότι θα κάνει δική της εκπομπή. «Ετοιμάζω κάτι ωραίο. Όχι ψυχαγωγία. Θέλω να κάνω κάτι που να είναι χρήσιμο στον κόσμο».

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι πλέον δεν δίνουμε σημασία στο “καλό”. «Το κακό έχει πάρει τεράστιο χρόνο στην τηλεόραση. Και το καλό είναι σημαντικό. Μονίμως ποιος τσακώθηκε, ποιος μαλλιοτραβήχτηκε. Βλέπω κάτι ριάλιτι που είναι τραγικά, που σκέφτεσαι “ποια η χρησιμότητά τους”», σχολίασε η ηθοποιός.

Ο λόγος για την Βάνα Μπάρμπα που επιστρέφει με δική της εκπομπή

Τη Βάνα Μπάρμπα έχουμε απολαύσει πολλές φορές στο παρελθόν στο ρόλο της παρουσιάστριας, ενώ τελευταία φορά είχε εμφανιστεί στο My Style Rocks το 2020 ως guest κριτής.

Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε περισσότερα κι η πρότασή της βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο να τη δούμε σύντομα στις οθόνες μας. Αναμένουμε να δούμε τι ετοιμάζει η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έβαλε τις φωνές επειδή άργησε να βγει στο Open Weekend - Χαμός μεταξύ Βάνας Μπάρμπα και Ελένης Τσολάκη

«Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα» - Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα για το κίνημα #metoo