Από TV24 Team

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση συνεχίζουν τα ταξίδια στην Ελλάδα και στον κόσμο στο Open TV! Αυτή τη φορά, ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ ταξιδεύουν στην αιώνια πόλη, την όμορφη Ρώμη, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 17:45 στο επεισόδιο που θα δείτε σε επανάληψη και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 17:45 οι ΕΙΚΟΝΕΣ και ο Τάσος Δούσης συνεχίζουν με τα νέα επεισόδια της σεζόν και το ταξίδι στη μοναδική Κολομβία, και συγκεκριμένα στο τρίτο αυτό μέρος του ταξιδιού, επισκέπτονται την Σάντα Μάρτα.

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ κάνουν… ντόλτσε βίτα στην «αιώνια πόλη», τη Ρώμη!

Μας ξεναγούν με τον μοναδικό τους τρόπο στη Φοντάνα ντι Τρέβι, το Κολοσσαίο, τη Ρωμαϊκή Αγορά, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου, το Βατικανό. Επίσης ανακαλύπτουν τη σύγχρονη Ρώμη στις συνοικίες Τραστέβερε και Τεστάτσιο και δοκιμάζουν την αυθεντική κουζίνα της Ρώμης.

Συνεχίζοντας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου…

Ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ και αυτή τη σεζόν είναι… OPEN να ταξιδέψουν σε καινούργιους προορισμούς, περισσότερο ή λιγότερο προβεβλημένους, και με το μοναδικό τους τρόπο να μας μεταφέρουν στο κλίμα της κάθε περιοχής! Η πρεμιέρα έγινε την Κυριακή 2/10 και αφετηρία αυτής της υπέροχης περιπέτειας ήταν… η Κολομβία!!! Μετά το πρώτο επεισόδιο την Κυριακή 2/10 (Δείτε το εδώ) ο Τάσος Δούσης και οι ΕΙΚΟΝΕΣ συνέχισαν το ταξίδι στη μοναδική Μπογκοτά τη γεμάτη εκπλήξεις πρωτεύουσα της Κολομβίας , με το δεύτερο επεισόδιο (Δείτε το εδώ) την Κυριακή 9/10 ενώ αυτή την Κυριακή 16/10 φεύγουν από την Μπογκοτά και φτάνουν στην Σάντα Μάρτα της Κολομβίας.

Στο τρίτο καινούριο επεισόδιο ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν κρυφούς θησαυρούς στον δρόμο τους προς την Καρταχένα.

Στη Ζιπακίρα μας παρουσιάζουν έναν καθεδρικό ναό 200 μέτρα κάτω από τη γη μέσα σε αλατωρυχείο, μένουν έκπληκτοι από την αρχιτεκτονική του σχεδίαση και θαυμάζουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Ροζαρίου.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Βίγια ντε Λέιβα, την «Αράχωβα της Κολομβίας», και εντυπωσιάζονται από ένα παλιό αρχοντικό του 17ου αιώνα που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο.

Επόμενη στάση η Σάντα Μάρτα, η πιο παλιά πόλη της Λατινικής Αμερικής, όπου μπαίνουν μέσα στη χασιέντα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Σιμόν Μπολιβάρ. Επίσης, θαυμάζουν από κοντά το Εθνικό Πάρκο Ταϊρόνα, ένα αξιοθέατο φυσικής ομορφιάς!

Μία ανάσα πριν την Καρταχένα, μόλις 50 χιλιόμετρα πριν, εξερευνούν το Παλένκε, όπου οι περήφανοι κάτοικοί του έχουν κανόνα την αυτοπροστασία.

To trailer των Εικόνων με τον Τάσο Δούση

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η εξομολόγηση του Τάσου Δούση για τα γυρίσματα των "Εικόνων" - «Μου έβγαλαν μαχαίρι να...»

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει: 20 λάθη που κάνουν οι ξενοδόχοι και χάνουν τους πελάτες τους