Από Πέννυ Μαστοράκου

Την νέα τηλεοπτική χρονιά, ο Αντ1+ έχει επενδύσει πολύ σε ενδιαφέροντα προγράμματα, και μετά την συμφωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Δεκέμβριο του 2022 κάνει ένα βήμα παραπέρα και φέρει το απόλυτο αστυνομικό θρίλερ που θα μας κόψει την ανάσα, το «Σώσε με»!

Έρχεται τον Δεκέμβριο στον Αντ1+

Το αστυνομικό θρίλερ «Σώσε με», σε εκτέλεση παραγωγής των Antenna Studios, αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Δεκέμβριο του 2022 αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, εμπλουτίζοντας τις κορυφαίες ελληνικές παραγωγές της συλλογής των ΑΝΤ1+ Originals.

Τα γυρίσματα της σειράς ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του best seller μυθιστορήματος του Δημήτρη Σίμου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών που μαγνητίστηκαν από την πλοκή του βιβλίου. Τη νέα σειρά περιμένουν με ανυπομονησία και οι λάτρεις των σειρών θρίλερ, που συχνά λείπουν από την ελληνική μυθοπλασία.

Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Πιέρρος Ανδρακάκος, ενώ το σενάριο υπογράφει o Δημήτρης Σίμος, ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Βαγγέλης Νάσης. Η αγωνία της σκοτεινής ιστορίας του Δημήτρη Σίμου εκτοξεύεται από τις καθηλωτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών.

Και η Έλενα Ακρίτα στον Αντ1+

Ιδιαίτερα ευχάριστα είναι τα νέα για την γνωστή δημοσιογράφο και σεναριογράφο μεταξύ άλλων Έλενα Ακρίτα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση, τουλάχιστον από το μπροστά στις κάμερες, και επιστρέφει σε αυτή κατά κάποιο τρόπο με ένα νέο ξεκίνημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αντ1 την οποία εξέδωσε την Παρασκευή 16/9 η ίδια, υπέγραψε την Πέμπτη 15/9 την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της «Τα τάπερ της Αλίκης» στο ΑΝΤ1+, ένα βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημα που έγραψε η ίδια, το οποίο θα γίνει σειρά την οποία θα απολαύσουμε μέσα στην ερχόμενη χρονιά.

«Τα τάπερ της Αλίκης», το βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημα της Έλενας Ακρίτα, έρχεται αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, σε εκτέλεση παραγωγής των Antenna Studios. Η καταξιωμένη Ελληνίδα δημοσιογράφος, σεναριογράφος και συγγραφέας ήρθε σε συμφωνία με το ΑΝΤ1+ και τα Antenna Studios για τη δημιουργία μιας σειράς βασισμένης στο best seller μυθιστόρημά της.

«Τα τάπερ της Αλίκης», που έχουν τιμηθεί από το αναγνωστικό κοινό με το Βραβείο Καλύτερου Ελληνικού Μυθιστορήματος στα Βραβεία Public 2020, είναι ένα γλυκόπικρο σύμβολο της σκληρής και, ταυτόχρονα, τρυφερής Αθήνας της εικοσαετίας 1980-2000, που άλλαξε για πάντα τη σύγχρονη ελληνική ταυτότητα. Μέσα από την τηλεοπτική τους μεταφορά, «Τα μπολ της Αλίκης» θα φέρουν στο μυαλό όλων αναμνήσεις από μια άλλη εποχή, με θέματα όμως που παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Έλενα Ακρίτα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πώς ξεκίνησε η εβδομάδα - Η τηλεθέαση της Δευτέρας (3/10)

Ξεκινούν οι περικοπές στο κανάλι του ΑΝΤ1 - Τι συνέβη;

TAGS