Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης. Τουλάχιστον για όσο καιρό κράτησε το «World Party» του ALPHA από το οποίο και έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό. Μετά από μια σειρά διαφωνιών και καβγάδων -όπως φημολογείται- οι δύο άντρες ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Ο πρώτος εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΙ αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του reality «Survivor» που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης και ο δεύτερος παρέμεινε στο δυναμικό του ALPHA όπου μαζί με τον Γιώργο Λέντζα και την αγαπημένη του Μόλυ θα παρουσιάσει μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή με τίτλο «Στο δρόμο».

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κόνσεπτ, καθώς οι δύο άντρες θα επιβιβαστούν σε ένα παλιό βαν και θα γυρίσουν 60 μέρη της Χερσαίας Ελλάδας και επιπλέον θα εκπληρώνουν επιθυμίες τόσο δικές τους όσο και αυτών που συναντούν στον δρόμο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο κείμενο μας η εκπομπή επρόκειτο να προβαλλόταν κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά απ' ότι φαίνεται οι ιθύνοντες του ALPHA άλλαξαν γνώμη και έτσι βγάζουν... «Στο δρόμο» τους δύο Γιώργηδες και τη Μόλυ από την Τετάρτη 8 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη στις 21.50.

Αυτό σημαίνει ότι το άλλοτε αγαπημένο δίδυμο θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι και αναμένουμε με ενδιαφέρον αυτή την αναμέτρηση. Άραγε ο Μαυρίδης θα καταφέρει να ανακόψει τη σαρωτική πορεία του Τανιμανίδη ή ο δεύτερος θα αποδειχτεί ο πιο δυνατός «Survivor»;

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ.