Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το τέλος της συνεργασίας της Αννίτας Πάνια με το Open έγινε γνωστό στην αρχή της εβδομάδας και έτσι οι εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό της μέλλον είναι ραγδαίες. Η παρουσιάστρια είναι ένα χαρτί που πολλά κανάλια θα ήθελαν στο δυναμικό τους, μόνο ένα όμως την έχει διεκδικήσει αρκετά για να συμφωνήσουν.

Ο λόγος φυσικά για το Mega. Το Μεγάλο Κανάλι ήδη από πέρυσι έχει ξεκινήσει να επενδύει στα πρόσωπά του και έτσι δε θα μπορούσε να αφήσει την Αννίτα Πάνια, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Τι θα συμβεί με το τηλεοπτικό μέλλον της Αννίτας Πάνια

Όπως είχε γίνει γνωστό, η παρουσιάστρια συζητούσε για να κάνει μία βραδινή εκπομπή στο πλευρό του Ηλία Ψινάκη στο Mega. Ο ίδιος από τη μεριά του ξεκαθάρισε πως η εκπομπή δεν είναι δυνατόν να γίνει.

«Η Αννίτα, ο Περρής και εγώ θέλουμε να φέρουμε μια καινούργια πρόταση στην τηλεόραση. Έχουμε βαρεθεί τα συνηθισμένα και ετοιμάζουμε κάτι αρκετά διαφορετικό με πολύ… κλάμα. Αυτό όμως το διαφορετικό δεν μπορεί να φιλοξενηθεί στην τηλεόραση. Συνεπώς όχι, δεν θα το δούμε στο MEGA» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ και παρουσιαστής.

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι το διέψευσε, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εκπομπή που ετοιμάζει μαζί με την Αννίτα Πάνια έχει ήδη μπει σε τροχιά και το πρότζεκτ θα έχει μία θέση στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Ψυχράθηκαν Δούκισσα & Λιάγκας - Τι συνέβη μετά την χθεσινή 15/9 εκπομπή

Σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα (19/9) - Τι συνέβη