Πριν από αρκετό καιρό το TV24 πρώτο σας ενημέρωσε ότι η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την... επόμενη μέρα μετά το τέλος των καθημερινών σειρών "Μπρούσκο" και "Δίδυμα Φεγγάρια".

Ανάμεσά στα "μαγειρέματα" που κάνουν είναι η παραγωγή της νέας καθημερινής δραματικής σειράς που φέρει τίτλο "Τατουάζ" και στην οποία, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, από τους... παλιούς γνώριμους πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν η Εβελίνα Παπούλια και οι Στέφανος Μιχαήλ- Νίκος Πολυδερόπουλος.

Μάλιστα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τον Στέφανο Μιχαήλ και κάποιους στενούς συνεργάτες τους βρέθηκαν στην Αίγινα για να κάνουν τα πρώτα γυρίσματα για το πιλοτικό επεισόδιο που πρέπει να παρουσιαστεί στον ΑΝΤ1 Ελλάδας και Κύπρου. Στη συνέχεια, οι συντελεστές της νέας αυτής σειράς θα μεταβούν στα Μετέωρα και στο Λονδίνο για κάποια άλλα απαραίτητα γυρίσματα.



Σ' αυτό το σημείο να σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά μέσα από το tv-24.gr ότι στην εν λόγω σειρά είπε "ναι" τελικά ο Απόστολος Γκλέτσος -ο οποίος φαίνεται να ξανά σκέφτηκε τη δελεαστική πρόταση-, ενώ έναν από τους γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους πρόκειται να κρατήσει η νεαρή και τάχιστα ανερχόμενη Αναστασία Παντούση. Την Αναστασία την είδαμε για πρώτη φορά στον πρώτο κύκλο της καθημερινής κωμωδίας του ΑΝΤ1 "Οι Συμμαθητές", ενώ φέτος πρωταγωνίστησε στην καθημερινή κοινωνική σειρά του ALPHA Κύπρου "Σαν οικογένεια".