Η οικογενειακή κωμωδία «Το σόι σου» είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ALPHA που συνεχίζουν για τρίτη χρονιά να σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα ο φετινός κύκλος είναι ακόμα καλύτερος από τους προηγούμενος τόσο σε ιστορίες όσο και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, ενώ οι γκεστ εμφανίσεις έχουν αυξηθεί κατά πολύ.

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να δούμε ακόμη ένα πρόσωπο να «εισβάλει» στο πλατό της αγαπημένης σειράς. Αποκλειστικές πληροφορίες του tv-24.gr θέλουν τη Μπέττυ Μαγγίρα να κάνει γκεστ εμφάνιση στην εν λόγω σειρά υποδυόμενη τη «Λόλα Παπακώστα», με το γύρισμα να 'ναι προγραμματισμένο για τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με το σενάριο, η καινούρια προϊσταμένη του Σάββα, Λόλα Παπακώστα, του ζητάει συνεχώς να βγούνε οι δυο τους, με εμφανή διάθεση φλερτ. Εκείνος με βαριά καρδιά δέχεται να βγουν για ένα κρασάκι, χωρίς φυσικά να πει κουβέντα στη Λυδία. Τι θα γίνει όμως όταν το κρασάκι πέσει πάνω τους, λεκιάσει τα ρούχα τους, αυτοί βρεθούν στο σπίτι των Τριαντάφυλλων για να καθαρίσουν και στο επόμενο πεντάλεπτο βρεθεί εκεί η Λυδία;