Ένα παπάκι ξεστράτισε και ο καλός άνεμος της άνοιξης το φέρνει στη σκηνή του The Masked Singer απόψε στις 21.00! Ο Σάκης Ρουβάς και οι Detectives υποδέχονται τη νέα Μάσκα με ανοιχτές αγκάλες ενώ τα πρώτα μπερδέματα κάνουν την εμφάνισή τους όταν στην πρώτη του δήλωση το παπάκι αποκαλύπτει πως έχει ένα πολύ σημαντικό κοινό με τον… Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ τι παρακολουθήσαμε στο προηγούμενο επεισόδιο).

Στο πέμπτο επεισόδιο του The Masked Singer τα νέα στοιχεία για τις Μάσκες κρύβονται.. στις πινιάτες! Οι Detectives για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους.

The Masked Singer κριτές

Σε ποιον ανήκει η ξανθιά περούκα που κρατάει στα χέρια του ο Νίκος Μουτσινάς; Ποια Μάσκα κρύβει στην πινιάτα που ανοίγει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι αποκαλύπτει ο αναγραμματισμός που καλείται να λύσει η Αθηνά Οικονομάκου; Πώς καταλήγει ο Θοδωρής Μαραντίνης με δύο γυναικεία μπικίνι στα χέρια;

The Masked Singer παπάκι

Τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά όσες και οι εκπλήξεις που οι Μάσκες έχουν ετοιμάσει για τους Detectives! Ο Νίκος Μουτσινάς νιώθει πολύ σίγουρος για μια από τις προβλέψεις του του και στέφεται βασιλιάς, άραγε θα δικαιωθεί; Όταν φτάσει η ώρα της αποκάλυψης της Μάσκας που αποχωρεί ποιοι Detectives θα αποδειχθούν εύστοχοι;

Πώς είπε το "ναι" στο Masked Singer ο Θοδωρής Μαραντίνης

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer»;

«Κατ' αρχάς με ιντρίγκαρε η διαφορετικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα μουσικά σόου, καθώς και το στοιχείο της "εξερεύνησης", αφού θα πρέπει να ανακαλύψουμε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μάσκα, με ελάχιστα μόνο στοιχεία και από τη φωνή του. Επίσης με ενθουσίασαν οι μάσκες! Αυτό βέβαια που έπαιξε καταλυτικό ρόλο ήταν η υπόλοιπη ομάδα των κριτών και το σύνολο των συντελεστών, που θεωρώ πως είναι οι ιδανικοί για ένα τέτοιο πρότζεκτ».

Σας αγχώνει που κάτω από τη μεταμφίεση θα κρύβεται , κάποιος διάσημος και εσείς θα πρέπει να τον κρίνετε;

Ο βασικός στόχος της διαδικασίας είναι να αναγνωρίσου με το πρόσωπο και όχι να κριθεί για τις τραγουδιστικές του ικανότητες. Σαφώς και θα ασχοληθούμε με την απόδοσή του επί σκηνής συνολικά, αλλά πάντα με στόχο να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο... masked singer»

Χρειάζεται η επιτροπή να έχει χημεία μεταξύ της, αλλά και με τον παρουσιαστή, ή αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό για την επιτυχία ενός σόου;

«Θεωρώ πως είναι, αν όχι το σημαντικότερο, σίγουρα ένα από τα πιο βασικά συστατικά επιτυχίας ενός τέτοιου σόου. Και ευτυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση η χημεία και των "ντετέκτιβ" αλλά και του παρουσιαστή είναι δυνατή και με έντονη διάθεση για χιούμορ και πειράγματα».

Θα δούμε κι εσάς να τραγουδάτε στη σκηνή;

«Μόνο αν διαλέξω τη στολή και τη μάσκα!»