Η κρίσιμη φάση του chair challenge συνεχίζεται στο «X Factor»! Η ώρα των δύσκολων αποφάσεων και επιλογών φτάνει και για τον Στέλιο Ρόκκο. Σήμερα, Πέμπτη 5 Μαΐου, στις 22:00 στο MEGA, ο κριτής καλείται να επιλέξει τους τέσσερις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του (σόλο ή γκρουπ) που θα περάσουν στα lives του «X Factor».

Η ομάδα του Στέλιου Ρόκκου αποτελείται από τους: Θάνο Λάμπρου, Έλενα Παναγιωτίδου, Λίνα Αλατζίδου, Γιώργο Κοτσαρίδη (JCJO), Faith Pandac, Σοφία Σαλβαρίδου, Κριστιάνα Χατζοπούλου, Δέσποινα Λεοντή, Oceandvst και Decho (δείτε εδώ ποια διαγωνιζόμενη ξετρέλανε την Ελένη Μενεγάκη).

Ποιοι διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου διαθέτουν τον παράγοντα Χ; Το απρόβλεπτο και ανατρεπτικό chair challenge παρουσιάζει με την αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο backstage θα βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το chair challenge συνεχίζεται στο «X Factor»

To trailer του νέου επεισοδίου του X-Factor

Η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου στα σχόλια που δέχθηκε για το X-Factor

Στο παρελθόν είχατε δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις;

Ναι αλλά αισθανόμουν ότι δεν ήταν τότε η κατάλληλη στιγμή. Τώρα αισθάνομαι πιο ώριμος, πιο ικανός να αναλάβω ένα τέτοιο project φυσικά με τη βοήθεια όλης της ομάδας.

Την κριτική τη φοβάστε;

Ανυπομονώ και για αυτό. Ποτέ δεν με έριξε η κακή κριτική. Ξέρω ότι θα υπάρξει και είναι φυσικό να υπάρξει. Είναι κάτι καινούργιο αυτό που αναλαμβάνω. Και λάθη θα κάνω και στον αέρα θα γίνουν διάφορα, είμαι σίγουρος. Η κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα διαβάζω όλα ειδικά στην αρχή μιας δουλειάς.

Δεν ήταν λίγοι που αναρωτήθηκαν “Γιατί ο Γεωργίου; Υπάρχουν τόσοι παρουσιαστές με εμπειρία”. Τι απαντάτε;

Το X Factor όπως έχει στηθεί είναι μια καινούργια τηλεοπτική πρόταση και η κριτική επιτροπή είναι μια νέα πρόταση. Συνεπώς, ακόμα και αν δεν ήμουν εγώ στην παρουσίαση και ήταν κάποιος που δεν έχουμε ξαναδεί θα σκεπτόμουν “Ωραίο, είναι κάτι καινούργιο”.

«Αν υπήρχε το στοιχείο του εγκλεισμού δεν θα το συζητούσα καν. Έχω δει ανθρώπους να εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε τέτοια παιχνίδια και είναι ένα είδος που δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Δεν θα το έκανα ποτέ» αναφέρει.

Θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν Η Γη της Ελιάς;

«Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ναι, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Έχουμε ένα πολύ ανατρεπτικό φινάλε για φέτος που θα συμμετέχει όλο το καστ. Όμως για να μην υπάρξουν διαρροές, θα κρατήσουμε αυτές τις τελευταίες σκηνές ως επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και για τους ηθοποιούς».