Μετά το βρετανικό BBC, το γαλλικό FRANCE 2 και το γερμανικό ZDF, το STAR παρουσιάζει στην ελληνική τηλεόραση την πρώτη εκπομπή που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, το Cash or Trash! Στο τιμόνι της μια γυναίκα με αγάπη και σεβασμό στα σπάνια ευρήματα, η Δέσποινα Μοιραράκη.

Πάνω από 1.000 άτομα από την Ελλάδα και το εξωτερικό έψαξαν και βρήκαν στις αποθήκες και τα πατάρια τους, αντικείμενα παλιά, οικογενειακά κειμήλια και αναμνηστικά που φύλαγαν εδώ και χρόνια. Μάλλον ήρθε η ώρα να τα πουλήσουν και γιατί όχι να... πλουτίσουν.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα, κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer του Star με τη Δέσποινα Μοιραράκη και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.

To trailer του Cash or Trash με τη Δέσποινα Μοιραράκη

H διαδικασία στο Cash or Trash

Η διαδικασία του «Cash or trash» ξεκινάει στο δωμάτιο εκτίμησης. Ο παίκτης μπαίνει στον χώρο με το αντικείμενό του και μαθαίνει χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτό από τον εκτιμητή.

Στο τέλος της διαδικασίας, ο εκτιμητής καλείται να απαντήσει στην ερώτηση «πόσα χρήματα αξίζει το αντικείμενο;» και να δώσει το τελικό ποσό της εκτίμησης. Πρόκειται για ένα cash or trash αντικείμενο; Η διαδικασία συνεχίζεται και ολοκληρώνεται στο δωμάτιο των αγοραστών.

Εκεί ένα έξυπνο παζάρεμα μπορεί να αποφέρει στον παίκτη ακόμη και τα υπερδιπλάσια του ποσού που έχει δώσει ο εκτιμητής, αφού οι αγοραστές δεν γνωρίζει την τιμή που έχει δώσει ο εκτιμητής. Αρκεί να επιστρατεύσουν τις γνώσεις και το στρατηγικό τους ταλέντο για να το κάνουν δικό τους. Στο τέλος της δημοπρασίας, όταν ακουστεί η υψηλότερη προσφορά, ο παίκτης πρέπει να αποφασίσει αν θα πουλήσει το αντικείμενο για να εισπράξει τα μετρητά ή αν θα παραμείνει στην κατοχή του.

Σπέσιαλ επεισόδια με επώνυμους παίκτες

Μεταξύ άλλων, το STAR δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να δούμε, κάποια στιγμή στο μέλλον, και επεισόδια όπου στις θέσεις των παικτών που θέλουν να απαλλαγούν από κάποια παλιά αντικείμενα να είναι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Αλλωστε παντού κρύβονται «θησαυροί»... Αυτό όμως θα το δούμε να εξελίσσεται σε βάθος χρόνου, σε κάποιο special επεισόδιο του πρότζεκτ.