Το Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 30/4 ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια, που θα θυμίζουν έθιμα και παραδόσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Μιας και το κλίμα θα είναι ακόμα γιορτινό και την προηγούμενη βδομάδα η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα, θα μας μεταφέρουν κάτι από πασχαλινό γλέντι.

Η αλήθεια είναι πως στα προηγούμενα επεισόδια η παραγωγή είχε κάνει αναφορές σε αγαπημένα λαϊκά και ακούσματα από 90's, το οποίο δεν είχε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά την τηλεθέαση. Αυτή τη φορά περιμένουμε η επιλογή των κομματιών και των ερμηνευτών να δικαιώσει την παραγωγή.

Το Chart Show θα μας ταξιδέψει μουσικά από γωνιά σε γωνιά, σε όλη την Ελλάδα, με τραγούδια που συνοδεύουν τις χαρές μας, τις γιορτές μας, τα γλέντια μας, έχουν τις ρίζες τους βαθιά στο χρόνο και την καρδιά της ελληνικής ιστορίας και παράδοσης, και αποτυπώνουν μουσικά την ψυχή της χώρας μας. Τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά):

Κώστας Αγέρης, Χαρά Βέρρα, Ρία Ελληνίδου, Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Μανώλης Κονταρός, Σοφία Παπάζογλου, Δημήτρης Τικτόπουλος, Γωγώ Τσαμπά, Andromache, Duo Violins, Natasha Kay

Στο πλατό του Chart Show, η Δέσποινα Βανδή υποδέχεται τον Γιώργο Ηλιόπουλο, τον Μαρίνο Κόνσολο, και την Δανάη Λουκάκη.

To trailer του The Chart Show με τη Δέσποινα Βανδή

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό και το μουσικό μέλλον της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή εντοπίστηκε στα παρασκήνια της νέας εκπομπή της, Chart Show, λίγες μέρες μετά την συγκινητική στιγμή της με την Σοφία Βόσσου, και μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο κανάλι, αλλά και στις μουσικές σκηνές.

Η τραγουδίστρια αφού δοκιμάστηκε ως κριτής στην επιτροπή που δημιούργησε ο Νίκος Κοκλώνης και όλη η ομάδα της εκπομπής J2US, δήλωσε την επιθυμία της να βρίσκεται ξανά εκεί και μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους της. Από την άλλη πλευρά, κατά την αναφορά της για τις κοινές της εμφανίσεις με την Άννα Βίσση, σημείωσε πως αυτές δεν θα συνεχιστούν, καθώς η ίδια θέλει να παραμείνει σταθερή στην πόλη μας.

«Μακάρι να είμαστε οι ίδιοι στον νέο κύκλο του J2US. Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα και ούτε το ξέρω γιατί πρόκειται να συμβεί και αρκετούς μήνες αργότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έπειτα, πρόσθεσε: «Θέλω να βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν θα είμαστε μαζί με την Άννα αυτόν τον χειμώνα».