Μετά από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που έκανε για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και την αδιανόητη τηλεθέαση που σημείωσε στις τελευταίες εκπομπές της (δείτε εδώ το ποσοστό), η Αγγελική Νικολούλη αποφάσισε να βάλει ένα φρένο στο Φως στο Τούνελ για τις διακοπές του Πάσχα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ωστόσο ετοιμάζεται να επιστρέψει πολύ δυναμικά στον αέρα του Mega, με νέα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την υπόθεση που έχει σοκάρει όλο το Πανελλήνιο.

Πότε επιστρέφει το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη

Η ίδια είχε ανακοινώσει πως το «Τούνελ» πρόκειται να έρθει ξανά στους δέκτες μας στις 6 Μαΐου, δηλαδή την άλλη Παρασκευή.

«Μετά από αυτή τη διακοπή, θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής με νέες έρευνες και όλες τις εξελίξεις σε πολύκροτες υποθέσεις…», είχε πει η ίδια.

Η συγκινητική ανάρτηση του γιου της για την τελευταία εκπομπή, Φως στο Τούνελ

Μια μικρή παύση λόγω Πάσχα κάνει η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη. Η εκπομπή που έφερε στο φως συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση στην Πάτρα και αποθεώθηκε από το twitter, θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα επιστρέψει πολύ ανανεωμένο με νέα στοιχεία.

Ο γιος της παρουσιάστριας λοιπόν, Κωνσταντίνος Μουσούλης, θέλησε να κάνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την μεγάλη επιτυχία που έχει δει η μητέρα του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση.

«27 χρόνια. Κάθε υπόθεση και μια ουλή στην ψυχή. Εσύ βλέπεις μια ερευνητική και τηλεοπτική επιτυχία, εγώ μια ακόμα θυσία στην προσωπική της ζωή και την υγεία της. Κι αυτό, για την αναζήτηση της αλήθειας και την απονομή δικαιοσύνης. Με σεβασμό και περηφάνια στην ψυχική συνεισφορά σου όλα αυτά τα χρόνια και στο κοινωνικό σου έργο. Πάσχα έρχεται, ξεκούραση τώρα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μουσούλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Mousoulis (@konstantinos_mousoulis)