Η Αννίτα Πάνια, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που έκανε στον Νίκο Βουρλιώτη, υποδέχεται τη Μάρω Κοντού, την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 23:45, στο OPEN και τα λένε όλα «Ανοιχτά». Η αγαπημένη ηθοποιός ανοίγει την καρδιά της στην Αννίτα και μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τον ελληνικό κινηματογράφο και τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και για τους έρωτες της ζωής της.

Περιγράφει τα παιδικά της χρόνια στο Κουκάκι και αποκαλύπτει πως έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών. Φυσικά, θυμάται και την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Ακόμα η Μάρω Κοντού, εξιστορεί την πρώτη της συνάντηση με τον Δημήτρη Χόρν και μιλάει για τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και φυσικά το καλλιτεχνικό της ταίρι, που δεν είναι άλλο, από τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια αναφέρεται και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της και αποκαλύπτει πως διέλυσε τον αρραβώνα που είχε με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, του κινηματογραφιστή Αριστείδη Καρύδη-Φούκς.

Η Μάρω Κοντού εξομολογείται στην Αννίτα και πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί. Ακόμα, αποκαλύπτει τις «μικρές αλητείες» που έχει κάνει στη ζωή της και περιγράφει τη βραδινή παρακολούθηση σε σύντροφό της, όταν κατάλαβε ότι εκείνος έχει μυστικά.

Μιλάει επίσης για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από συναδέλφους της και καταθέτει την άποψή της για την «ταλαιπωρία» που υφίσταται ο θεατρικός χώρος, ενώ συγκρίνει το κλίμα που επικρατεί στις μέρες μας, με τις παλιές εποχές του θεάτρου.

Η Μάρω Κοντού λέει ακόμα στην Αννίτα, πώς καταφέρνει και διατηρεί τη σιλουέτα και την ενέργεια της. Τέλος, η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου «παίζει ρακέτες» με πρωταγωνιστές όλες και όλους με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Η συνέχεια…. που αλλού; Στην ταράτσα της Αννίτας!

Το trailer της Αννίτας Πάνια για την εκπομπή Ανοιχτά στο Open

Τι δουλειά έκανε πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια, είναι μία από τις πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 25 και πλέον χρόνια που βρίσκεται στην ελληνική τηλεόραση, σημειώνοντας αρκετές φορές υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ενώ, μία αποκάλυψη-«βόμβα» έγινε γνωστή για την Αννίτα Πάνια, την οποία και… τσάκωσαν στην πισίνα με πασίγνωστο άνδρα της πολιτικής, και όχι μόνο, σκηνής. Ωστόσο, πριν γίνει παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια ακολουθούσε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ήταν καθηγήτρια γαλλικών.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της μέσω του Όμηρου Ευστρατιάδη, ο οποίος την ανακάλυψε μετά από μια γνωριμία της μέσα από μία παρέα.

Ο Όμηρος την πρότεινε να κάνουν μία εκπομπή μαζί.

"Ξύπνησα μία μέρα και λέω εγώ πρέπει να το κάνω αυτό μου αρέσει", είχε αποκαλύψει η Αννίτα Πάνια σε μία σπάνια συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού.