Μπορεί ο Ήλιος να μην ολοκληρώθηκε ακριβώς όπως είχαν φανταστεί οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι έγινε στο μεγάλο φινάλε) ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει μία νέα σειρά η οποία θα καθηλώσει για ακόμη μία φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η νέα σειρά που έρχεται στον ΑΝΤ1

Όπως διαβάζουμε στο TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (29/4), μια νέα δραματοποιημένη σειρά με προσωρινό τίτλο «Ιατρικές υποθέσεις» που βασίζεται στο βελγικό φορμάτ «The clinic», θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στον ΑΝΤ1. Η υπόθεση εστιάζει σε δύσκολα περιστατικά που εκτυλίσσονται σε ένα νοσοκομείο και είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα. Τέσσερις γιατροί και μια νοσοκόμα δίνουν το καλύτερό τους εαυτό για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Τα επεισόδια, 60 στο σύνολο, θα είναι καθημερινά και ωριαίας διάρκειας. Ανάλογα με την απήχηση που η νέα παραγωγή θα έχει στο κοινό, θα κριθεί αν θα συνεχιστεί και τον Σεπτέμβριο.

Ιατρικές υποθέσεις ΑΝΤ1

Πράσινο φως για τη νέα σεζόν στο Super Mammy

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, έκανε πρεμιέρα. Το κοινό αντέδρασε σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό καθώς στο πρώτο επεισόδιο, υπήρξαν κάποιες σεξιστικές ατάκες που ενόχλησαν (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Είτε αρέσει σε κάποιον ο Μάρκος Σεφερλής είτε όχι, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως είναι ένας... σύγχρονος μετρ της κωμωδίας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μάς σύστησε πριν λίγες ημέρες τη «Super Mammy» του, βασισμένη στην κορυφαία κωμωδία του BBC «Mrs Browns boys» και φυσικά το πιστό του κοινό ανταποκρίθηκε.

Και όπως λοιπόν συνηθίζει το κανάλι του Αμαρουσίου, σειρές και πρότζεκτ που σημειώνουν επιτυχία, δεν τα αφήνει να ολοκληρωθούν εύκολα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη στα περίπτερα. Για την ακρίβεια, τα συνεχίζει επ’ αόριστον!

Σε όλα τα παραπάνω όμως, ας μας επιτρέψει το κανάλι να βάλουμε εμείς ένα ερωτηματικό καθώς το πρότζεκτ του Μάρκου Σεφερλή μέχρι πρότινος έχει δεχτεί έντονη λογοκρισία από τον κόσμο που όχι μόνο δεν αρέσκεται και δεν χασκογελάει στο ελαφρύ χιούμορ που συνηθίζει να παρουσιάζει ο ηθοποιός στο «Δελφινάριο», αλλά και δεν ανέχεται, μεταξύ άλλων, τον συνεχή υποβιβασμό της γυναίκας...

Μάρκος Σεφερλής Super Mammy