Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα που έχουν κυκλοφορήσει για την αγαπημένη Ελένη Ράντου καθώς σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (29/4), η ηθοποιός πρόκειται να επιστρέψει με μία νέα σειρά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις», θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με μια ολοκαίνουρια παραγωγή. Πρόκειται για μια μεταφυσική κωμωδία που θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

Το κανάλι που διεκδικεί την Ελένη Ράντου

Το κανάλι που πιθανώς να φιλοξενήσει το νέο αυτό πρότζεκτ είναι ο ΣΚΑΪ, που ευελπιστεί να μπει δυναμικά την επόμενη χρονιά στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα και της νέας κοινωνικής σειράς με τίτλο «στΟργή» με τη Μαρία Ναυπλιώτου στον κεντρικό ρόλο, ενώ θα ξεκινήσει και ένα νέο ριάλιτι σχέσεων.

Ελένη Ράντου σειρά

Τι αποκάλυψε η ίδια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Ελένη Ράντου ''πιάστηκε'' σε πολύ σύντομες δηλώσεις από την κάμερα του Mega Καλημέρα την Παρασκευή 15/4 και σε ερώτηση για το μέλλον της στην τηλεόραση απάντησε με έναν αινιγματικό προς το θετικό τρόπο. Η ηθοποιός έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της τελευταίας σειράς, που πρωταγωνιστούσε και δεν είχε γίνει κάποια μελλοντική είδηση γνωστή.

Μετά από αυτή την πρόσφατη τοποθέτηση, οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως θα δούμε τη Ράντου ξανά στην τηλεόραση σε ένα κωμικό σίριαλ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

«Είμαστε σε συζητήσεις, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο» είπε η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου.