Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 και του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy, έκανε πρεμιέρα. Το κοινό αντέδρασε σε έναν αρκετά μεγάλο βαθμό καθώς στο πρώτο επεισόδιο, υπήρξαν κάποιες σεξιστικές ατάκες που ενόχλησαν (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).

Είτε αρέσει σε κάποιον ο Μάρκος Σεφερλής είτε όχι, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως είναι ένας... σύγχρονος μετρ της κωμωδίας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μάς σύστησε πριν λίγες ημέρες τη «Super Mammy» του, βασισμένη στην κορυφαία κωμωδία του BBC «Mrs Browns boys» και φυσικά το πιστό του κοινό ανταποκρίθηκε.

Το μέλλον του Super Mammy του Μάρκου Σεφερλή

Και όπως λοιπόν συνηθίζει το κανάλι του Αμαρουσίου, σειρές και πρότζεκτ που σημειώνουν επιτυχία, δεν τα αφήνει να ολοκληρωθούν εύκολα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη στα περίπτερα. Για την ακρίβεια, τα συνεχίζει επ’ αόριστον!

Σε όλα τα παραπάνω όμως, ας μας επιτρέψει το κανάλι να βάλουμε εμείς ένα ερωτηματικό καθώς το πρότζεκτ του Μάρκου Σεφερλή μέχρι πρότινος έχει δεχτεί έντονη λογοκρισία από τον κόσμο που όχι μόνο δεν αρέσκεται και δεν χασκογελάει στο ελαφρύ χιούμορ που συνηθίζει να παρουσιάζει ο ηθοποιός στο «Δελφινάριο», αλλά και δεν ανέχεται, μεταξύ άλλων, τον συνεχή υποβιβασμό της γυναίκας...

Μάρκος Σεφερλής Super Mammy

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή στα σχόλια για τη σειρά του

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε .

Το βίντεο έκλεισε με μία παραίνεση ο κόσμος την Κυριακή το βράδυ -οπότε και προβάλλεται το Super Mammy- να δει αυτό που θέλει διότι υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα» όπως είπε.

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δεν θ’ αλλάξει ποτέ!», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.