Η Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκεται προ των πυλών και κάπως έτσι, το MasterChef 6 θα βρεθεί για κάποιες μέρες εκτός τηλεοπτικού αέρα του Star. Στη θέση του, το κανάλι θα προβάλλει προγράμματα θρησκευτικού περιεχομένου.

Ποιες μέρες δε θα προβληθεί το MasterChef 6

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής που σημειώνει καθημερινά πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ πώς τα πήγε χθες), θα μείνει εκτός τηλεοπτικού αέρα από τη Μ. Τετάρτη 20/4 μέχρι και την Τρίτη 26/4. Την Τετάρτη 27/4, το ριάλιτι θα επανέλθει με ένα νέο επεισόδιο.

MasterChef αλλαγή προγράμματος

Οι υπόλοιπες αλλαγές στο Star

To «Breakfast@star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα μεταδοθούν Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4, Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Από την Τρίτη 26/4 επανέρχονται κανονικά.

To «Shopping Star» θα μεταδοθεί σε επανάληψη από Μ. Δευτέρα 18/4 έως Μ. Τετάρτη 20/4 και θα επιστρέψει Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Η σειρά «Τρία μίλια» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4 και Μ. Παρασκευή 22/4, ωστόσο Δευτέρα του Πάσχα 25/4 επανέρχεται.

O «Τροχός της Τύχης» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4 και επιστρέφει επίσης από τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4.

Οι πρώτες δηλώσεις της Βασιλικής μετά την αποχώρησή της

Το πρωί της Τετάρτης 13/4 η Βασιλική Δροσάτου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star» μετά από την αποχώρησή της από το μαγειρικό ριάλιτι, «MasterChef 6».

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στη σχέση της με την Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η οποία και έκανε ιδιαίτερα σχόλια στο τελευταίο επεισόδιο.

Έτσι, ανέφερε χαρακτηριστικά on air: «δεν ξέρω τι να πω για την Ελισάβετ. Βασικά μόνη της γκρινιάζει, κλαίει και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν, όταν πήγαινα σε αυτή την εκπομπή, υπέγραψα στο συμβόλαιο μου πως πρέπει να προστατεύω την Ελισάβετ και δεν το είδα. Αν το έχω υπογράψει, τότε εντάξει, αλλά δεν το νομίζω.

«Ήμασταν φίλες, αλλά η φιλία είναι και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι μόνο από την μία πλευρά. Είχα δεθεί πάρα πολύ μαζί της και πιστεύω και εκείνη. Όταν ήρθε εκείνη η ομαδική που έγινα αρχηγός, δεν είχα δύο πλεονεκτήματα όπως έδιναν σε όλους.

Αρχικά σκέφτομαι να δώσω την ασυλία στην Ελισάβετ, όπως και το είπα, όμως μετά δεν ήθελα να το κάνω γιατί δεν ήταν δίκαιο. Ήταν το μόνο πιάτο, το δικό της, που δεν είχε βγει καλό οπότε ανέλαβα την ευθύνη πάνω μου».