Η επιστροφή των μουσικών show στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται πως είναι γεγονός. Το ΣΚΑΪ ενσωμάτωσε στο πρόγραμμά του το The Masked Singer (δείτε εδώ τα νούμερα της πρεμιέρας) και σειρά έχει πάρει το Mega με το X-Factor.

Το μεγάλο κανάλι ωστόσο φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί, αφού σε λίγους μήνες, πρόκειται να δούμε ένα ακόμα μουσικό show, το οποίο έρχεται με αέρα από την Ασία.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα, το νέο μουσικό show του σταθμού, πρόκειται να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν, ενώ προς το παρών δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα εμφανιστούν.

Το νέο πρόγραμμα του Mega

Το περασμένο καλοκαίρι το Μεγάλο Κανάλι απέκτησε τα δικαιώματα του μουσικό σόου «I can see your voice (Μπορώ να δω τη φωνή σου)» το οποίο μας έρχεται ως αρχικό φορμάτ από τη Νότια Κορέα. Το πρόγραμμα προβάλλεται σε πολλές χώρες με μεγάλη επιτυχία. Βασικός στόχος σε αυτό το πρόγραμμα είναι να εντοπιστεί αυτός που έχει καλή φωνή, είτε πρόκειται για παίκτη είτε για κάποιον celebrity.

Η διαδικασία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς η απόφαση προκύπτει ύστερα από μια σειρά περίεργων δοκιμασιών. Το συγκεκριμένο φορμάτ τώρα επιστρέφει στο τραπέζι των συζητήσεων για την επόμενη χρονιά, καθώς το πρόγραμμα που συνδυάζει γέλιο, δοκιμασίες με πλέι μπακ και καραόκε και πολλές εκπλήξεις, φαίνεται να έχει μια δυνατή μαγιά για να κερδίσει το κοινό.

I can see your voice Mega

TAGS