Την Πέμπτη 14 Απριλίου, στη 01:10 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής τον αγαπημένο ηθοποιό, Γιώργο Παρτσαλάκη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα). Η βόλτα ξεκινάει με μια «ανάκριση» με ερωτήσεις που ο καλεσμένος σίγουρα δεν έχει απαντήσει ξανά!

Στην πρώτη στάση-πρόκληση του «Night Out», ο Γιώργος Παρτσαλάκης κάθεται στο τιμόνι ενός εκσκαφέα και πιάνει δουλειά! Θα καταφέρει να φέρει εις πέρας τις χωματουργικές εργασίες;

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με «Θάρρος ή Αλήθεια», μια τηλεφωνική φάρσα στον Κούλλη Νικολάου αλλά και βάρδια σε ένα βενζινάδικο. Πώς θα αντιδράσουν οι ανυποψίαστοι οδηγοί όταν συναντήσουν τον Γιώργο Παρτσαλάκη;

Γιώργος Παρτσαλάκης Night Out

Στη συνέχεια, στο λεωφορείο του «Night Out», ο Γιώργος Παρτσαλάκης συναντά τον γιο του Μανώλη Παρτσαλάκη για μια συζήτηση με συγκινητικές εξομολογήσεις. Η επόμενη έκπληξη που περιμένει τον καλεσμένο είναι ένα «ταξίδι» στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του αγαπημένου ηθοποιού.

Η έξοδος ολοκληρώνεται με δείπνο και κουβέντα στο «Night Out Restaurant», αλλά και το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Συντελεστές:

  • Αρχισυνταξία: Μαργαρίτα Δρούτσα
  • Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
  • Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραφαέλλος Γεωργίου
  • Executive Producer: Make it Productions
  • Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

«NIGHT OUT» ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΗ 01:10

ΣΤΟ MEGA

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παρτσαλάκη

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης (Χανιά, 13 Νοεμβρίου 1951) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε στα Καλουδιανά Κισσάμου στα Χανιά το 1951. Αποφοίτησε το 1973 από τη δραματική σχολή του Πέλλου Κατσέλη.

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του εργάστηκε στο θέατρο ενώ έκανε και κάποιες εμφανίσεις στον κινηματογράφο. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από πρωταγωνιστικούς ρόλους σε διάφορες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές δουλειές του είναι η κωμική σειρά Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή όπου υποδυόταν τον Μάκη. Μετά την επιτυχία της σειράς ακολούθησαν διάφορες κωμικές σειρές όπως Θα σε δω στο πλοίο, Miss Νταίζη, Ελλάς το μεγαλείο σου, Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α. και Μου το κρατάς μανιάτικό.

Επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από 9 χρόνια απουσίας τον Σεπτέμβριο του 2017 μέσα από τη δραματική σειρά Το Τατουάζ, στον καθημερινό πρόγραμμα του Alpha TV. Εκεί συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου τις σεζόν 2017-2019, υποδυόμενος τον Παύλο Μελά. Η συνεργασία του με τους δημιουργούς συνεχίστηκε και τις σεζόν 2019-2021 στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τη σειρά 8 Λέξεις, όπου υποδύθηκε τον ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού Άκη Αρώνη. Την σεζόν 2021 - 2022 παίζει στην σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς.