Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος, πρόκειται να κάνει τη μεγάλη του πρεμιέρα τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4) στις 20:00 και έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επίσημο trailer με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ντυμένος ως άλλος Μιγιάγκι από την κλασική ταινία των 80's, Karate Kid, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συναντά κάποιον που του ζητάει να του αλλάξει τη ζωή, εκφράζοντας του την επιθυμία του να γίνει εκατομμυριούχος.

«Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1! 15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες, 2 μαξιλαράκια και 100.000 ευρώ για τον παίκτη που θα φτάσει μέχρι το τέλος. Αγωνία, συγκινήσεις και απρόοπτα», αναφέρει μέρος της ανακοίνωσης του σταθμού.

Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό έχουν ξεκινήσει και τα γυρίσματα του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού, ενώ η αγωνία του κοινού για τη νέα αυτή βερσιόν είναι μεγάλη.

To trailer του Ποιος Θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Λίγα λόγια για τον «Εκατομμυριούχο»

Το Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος είναι τηλεπαιχνίδι γνώσεων, βασισμένο στο βρετανικό Who Wants to be a Millionaire, που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1999 στο Mega Channel. Το 2010, ο Εκατομμυριούχος επιλέχθηκε ως το πιο αγαπημένο τηλεπαιχνίδι στα 20 χρόνια του Mega. Το παιχνίδι γυριζόταν στα studios Καραμάνου, στους Αγίους Αναργύρους. Το τηλεπαιχνίδι θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες μετά από 16 χρόνια απουσίας, τον Απρίλιο του 2022 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 στο καθημερινό πρόγραμμα. Το μέγιστο έπαθλο θα είναι 100.000 Ευρώ €. Από τις 29 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησε να προβάλλεται από το κανάλι trailer για δηλώσεις συμμετοχής.

Το τηλεπαιχνίδι ξεκίνησε να προβάλλεται, για πρώτη φορά, στα Ελληνικά δεδομένα τον Οκτώβριο του 1999, από την συχνότητα του Mega, όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία, και προβαλλόταν, αρχικά κάθε απόγευμα στις 18:50, μέχρι το καλοκαίρι του 2002. Το φθινόπωρο του ίδιου έτους, τα δικαιώματα προβολής του τηλεπαιχνιδιού, τα πήρε η ΕΡΤ, όπου προβλήθηκε το τηλεπαιχνίδι στο δεύτερο κρατικό κανάλι, την ΝΕΤ, ως τον Μάϊο του 2004. Την τηλεοπτική σεζόν 2004-2005, ο Εκατομμυριούχος δεν προβλήθηκε καθόλου. Επανήλθε τον Απρίλιο του 2006, από την συχνότητα του Alpha, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Θοδωρή Αθερίδη, καινούργια ποσά και μια καινούργια βοήθεια.

Η προβολή του στον Alpha, διήρκεσε από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο του 2006. Από τις 30 Ιουλίου 2006 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2006, προβάλλονταν σε επανάληψη επεισόδια της σεζόν 2006, πάλι από τον Alpha. Το τηλεπαιχνίδι όλα τα χρόνια προβολής του, μεταδιδόταν καθημερινά στην απογευματινή ζώνη, συνήθως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του εκάστοτε καναλιού. Την περίοδο 2000-2002 προβλήθηκαν κατά καιρούς από το Mega και κάποια special επεισόδια με διάσημους παίκτες που έπαιζαν για φιλανθρωπικό σκοπό, στην prime time ζώνη του καναλιού. Τώρα το 2022 θα πρωταγωνιστήσει στον ANT1 μετά από 16 χρόνια απουσίας και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20:00,αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.