Eβδομάδα γένους θηλυκού στο Κάτι Ξαναψήνεται! Πέντε γυναίκες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους σε στυλ και μαγειρικές προτιμήσεις, ψάχνουν το ιδανικό μενού που θα τους αποφέρει 2.500 ευρώ. Η Βασιλική είναι η μικρότερη της παρέας, η Μαρίζα έχει καλλιτεχνική φλέβα, η Μαριάννα αγαπάει το ψάρεμα, η Μαρλίν έχει ταμπεραμέντο λατίνας, και η Γωγώ είναι φιλόζωη. Πέντε ξεχωριστές προσωπικότητες «ακονίζουν» τα μαχαίρια τους με στόχο το χρηματικό έπαθλο.

Η εβδομάδα ανοίγει σήμερα με τη Βασιλική. Το άγχος την κυριεύει, κάτι που παρατηρεί και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Εκείνη βέβαια, παινεύει τη μαγειρική της, αλλά οι συνταγές της έχουν όλες από ένα έτοιμο συστατικό. Τα κορίτσια συναντιούνται και τα βρίσκουν όλα όμορφα, άλλωστε είναι η πρώτη μέρα και πρέπει να γνωρίσουν η μία την άλλη.

Την Τρίτη 12 Απριλίου η Μαρίζα μας ταξιδεύει με τις γεύσεις της, στην όμορφη Ιταλία. Δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, στο στολισμό του τραπεζιού αλλά και τη μαγειρική της. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και θέλει όλα να είναι στην εντέλεια και… χειροποίητα. Οι ντροπές από την πρώτη μέρα φαίνεται να ανήκουν πια στο παρελθόν και οι καλεσμένες βρίσκουν κάτι αρνητικό να πουν. Η Μαριάννα θεωρεί τα χειροποίητα ζυμαρικά παραβρασμένα, κάτι που κάνει την οικοδέσποινα έξαλλη.

Την Τετάρτη 13 Απριλίου η Μαριάννα μαγειρεύει στην όμορφη Σαλαμίνα. Κινείται σε ένα ασφαλές μενού για όλες τις γεύσεις. Βέβαια, τα μακαρόνια θα τα σερβίρει… παραβρασμένα κάτι που δεν της άρεσε το προηγούμενο βράδυ στο τραπέζι της Μαρίζας. Η Μαριάννα σέβεται τη Γωγώ και δε βάζει τυρί στα φαγητά κάτι που απ’ ότι φαίνεται εκτιμάται ιδιαιτέρως. Η Μαρλίν μοιάζει να μην απολαμβάνει το γεύμα της.

Η όμορφη Μαρλίν, με καταγωγή από το Σουδάν, ανοίγει το σπίτι της την Πέμπτη 14 Απριλίου. Έχει πολλές ιστορίες να πει και οι γεύσεις που ετοιμάζει είναι ξεχωριστές. Τα κορίτσια όμως φαίνεται να έχουν έρθει προκατειλημμένα. Δεν τους αρέσουν αρκετά πράγματα. Βρίσκουν πολλές αστοχίες και η Μαριάννα έχει παράπονα από τη συμπεριφορά της οικοδέσποινας.

Η εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή 15 Απριλίου με τη Γωγώ. Η ατυχία δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Της πέφτει το μίξερ και δεν μπορεί να τελειοποιήσει το γλυκό της. Η Μαριάννα παίρνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει τη Γωγώ με το σερβίρισμα του γλυκού και προσπαθεί να την καθησυχάσει. Οι πέντε κυρίες βρίσκονται μια ανάσα πριν την ανακοίνωση της νικήτριας της εβδομάδας και ήδη έχουν αρχίσει να αγχώνονται.

Το «Κάτι Ξαναψήνεται» αυτής της εβδομάδας θα είναι μια μάχη με… ψηλοτάκουνα!

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, στον ΣΚΑΪ

To trailer του Κάτι Ξαναψήνεται

Επιστρέφει στον ΣΚΑΙ μετά από ένα χρόνο αποχής

Το ριάλιτι μόδας φαίνεται πως ξαναμπαίνει από την επόμενη σεζόν στη σκαλέτα του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα!

Το κόνσεπτ είναι γνωστό αλλά η παραγωγή θέλει να κάνει πολλές τονωτικές ενέσεις κι αλλαγές προκειμένου το πρόγραμμα να γίνει ακόμη πιο δελεαστικό. Μάλιστα στο τραπέζι της Acun Medya έχει πέσει η πρόταση να πραγματοποιηθεί ένα «All star my style rocks» με δυναμικές και εκρηκτικές προσωπικότητες που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα προηγούμενα χρόνια όπως οι Ιωάννα Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βικτώρια Καρύδα, όχι όμως και οι τρεις προηγούμενες τρεις νικήτριες Ραμόνα Βλαντή, Φωτεινή Τράκα και Αρετή Λις.