Ολοκληρώθηκαν χθες, Κυριακή 10 Απριλίου, οι auditions του μουσικού talent show του MEGA, X-Factor (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε) με εκπληκτικές φωνές και εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες.

Ακούσαμε εξαιρετικά τραγούδια από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, αλλά και προσωπικές ιστορίες που μετέφεραν δυνατά κοινωνικά μηνύματα.

Οι κριτές, Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, έδωσαν τα τελευταία εισιτήρια για το bootcamp σε όσους εντυπωσίασαν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες και την προσωπικότητά τους.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψύχωναν τους υποψηφίους πριν και μετά τις auditions.

Η αναζήτηση του επόμενου μεγάλου αστεριού της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται με το bootcamp το Σάββατο 16 Απριλίου, στις 21:00 στο MEGA. Παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου.

Οι υποψήφιοι που πέρασαν στο bootcamp από τις auditions της Κυριακής στο X-Factor

Ο Μύριο ξεχώρισε με τη θετική ενέργεια και τη σκηνική παρουσία του ερμηνεύοντας το «Σαν μαχαίρι» του Στέλιου Λεγάκη.

Η Εμμανουέλα Χούλη εμφανίστηκε ξυπόλητη στη σκηνή και ενθουσίασε με το «It's a Man's Man's Man's World» του James Brown.

Ο Γιάννης Μπάρλης ξεδίπλωσε την καθαρή και σωστή φωνή του με το «Κι έμεινα εδώ» του Μπάμπη Στόκα, αλλά και με ένα απόσπασμα από το «Στην καρδιά» του Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο Χρυσοβαλάντης Βασιλείου έπεισε τους κριτές για το ταλέντο του με το «Εισιτήριο στην τσέπη σου» του Παντελή Θαλασσινού και με ένα a cappella ρεφρέν.

Η Πωλίνα Λεσνέβσκαγια παρουσίασε μία πολύ ιδιαίτερη διασκευή του «Can't Help Falling in Love» του Elvis Presley.

Ο Άγγελος Αρχανιωτάκης συγκίνησε με την ευαίσθητη ερμηνεία του «Creep» των Radiohead.

Η απάντηση του Ανδρέα Γεωργίου στα σχόλια που δέχθηκε για το X-Factor

Στο παρελθόν είχατε δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις;

Ναι αλλά αισθανόμουν ότι δεν ήταν τότε η κατάλληλη στιγμή. Τώρα αισθάνομαι πιο ώριμος, πιο ικανός να αναλάβω ένα τέτοιο project φυσικά με τη βοήθεια όλης της ομάδας.

Την κριτική τη φοβάστε;

Ανυπομονώ και για αυτό. Ποτέ δεν με έριξε η κακή κριτική. Ξέρω ότι θα υπάρξει και είναι φυσικό να υπάρξει. Είναι κάτι καινούργιο αυτό που αναλαμβάνω. Και λάθη θα κάνω και στον αέρα θα γίνουν διάφορα, είμαι σίγουρος. Η κριτική είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα διαβάζω όλα ειδικά στην αρχή μιας δουλειάς.

Δεν ήταν λίγοι που αναρωτήθηκαν “Γιατί ο Γεωργίου; Υπάρχουν τόσοι παρουσιαστές με εμπειρία”. Τι απαντάτε;

Το X Factor όπως έχει στηθεί είναι μια καινούργια τηλεοπτική πρόταση και η κριτική επιτροπή είναι μια νέα πρόταση. Συνεπώς, ακόμα και αν δεν ήμουν εγώ στην παρουσίαση και ήταν κάποιος που δεν έχουμε ξαναδεί θα σκεπτόμουν “Ωραίο, είναι κάτι καινούργιο”.

«Αν υπήρχε το στοιχείο του εγκλεισμού δεν θα το συζητούσα καν. Έχω δει ανθρώπους να εκτίθενται ανεπανόρθωτα σε τέτοια παιχνίδια και είναι ένα είδος που δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Δεν θα το έκανα ποτέ» αναφέρει.

Θα συνεχιστεί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν Η Γη της Ελιάς;

«Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ναι, θα υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Έχουμε ένα πολύ ανατρεπτικό φινάλε για φέτος που θα συμμετέχει όλο το καστ. Όμως για να μην υπάρξουν διαρροές, θα κρατήσουμε αυτές τις τελευταίες σκηνές ως επτασφράγιστο μυστικό, ακόμα και για τους ηθοποιούς».