O κακός χαμός έχει να γίνει στο σημερινό (7/4) επεισόδιο του Total Blackout, που δεν τα πάει και τόσο καλά στην τηλεθέαση, μιας και ο Αναστάσιος Ράμμος θα υποδεχθεί τις κοπέλες που έχουν περάσει τα τελευταία δύο χρόνια από το The Bachelor!

Τι θα δούμε σήμερα (7/4) στο Total Blackout

Σε αυτό το επεισόδιο είναι γυναικεία υπόθεση και το σκοτάδι μια ψευδαίσθηση… ή μήπως όχι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χάσουν κάθε λογική. Οι αντιδράσεις τους θα γράψουν ιστορία!

Ο Αναστάσιος Ράμμος, υποδέχεται τα κορίτσια του Bachelor, την Αντζελίνα Χαλντέντα με την Μαγδαληνή Ζαφειρίου, την Έλενα Παπαμεθοδίου με την Μαρία Φώτου, τη Σία Βοσκανίδου με την Εριέττα Παπαγιώτη και τη Μαρίνα Λικμέτα με την Άννυ Βασίλα, για να παίξουν στο απόλυτο σκοτάδι!

Ποιο ζευγάρι θα «εγκαταλείψει» πρώτο το παιχνίδι; Με ποιο ζευγάρι θα γελάσουμε περισσότερο.

To ''άδειασμα'' του Αντώνη Κανάκη στον Αναστάσιο Ράμμο

Το βράδυ της Δευτέρας 7/3 ο Αντώνης Κανάκης μεταξύ των όσων σχολιάζει στο Ράδιο Αρβύλα δε μπόρεσε να μην σταθεί σε μια ατυχή δήλωση του Αναστάσιου Ράμμου στο Super Κατερίνα. Ο τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα με το Total Blackout, η οποία σύμφωνα με τα νούμερα πήγε αρκετά καλά. Έτσι λοιπόν η Καινούργιου πριν την έναρξη της εκπομπής θέλησε να τον ρωτήσει για πιθανούς καλεσμένους και εκεί έγινε το μεγάλο λάθος.

Ο Ράμμος θα ήθελε για παίκτη τον πρωθυπουργό της χώρας, ωστόσο έχει μείνει λίγο πίσω καθώς θυμόταν το όνομα του προηγούμενου πρωθυπουργού. Αρκετή ήταν όλη αυτή η συζήτηση και από εκεί ξεκίνησε όλο το γλέντι του Κανάκη για το πρόσωπό του νέου παρουσιαστή.

«Στο νούμερα 14. Αυτός ο άνθρωπος λέγεται Αναστάσιος Ράμμος. Και κυρίες και κύριοι, δείτε το απόσπασμα και μετά θα πούμε ότι έχουμε να πούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης για να ακολουθήσει η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου στον νεαρό τραγουδιστή και νέο παρουσιαστή, «ποια είναι η ιδανική τετράδα από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελες να δεις στο Total Blackout. Μπορείς να πεις όποιους θέλεις. Ακόμα και τον πρωθυπουργό».

Και ο Αναστάσιος Ράμμος απάντησε. «Ξέρω εγώ… Τσίπρας, Βαρουφάκης… Μου ήρθε τώρα εμένα επειδή είπες πρωθυπουργός τώρα». Όταν, δε, η παρουσιάστρια επισήμανε πως πλέον δεν είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος απόρησε.

«Αυτός, κυρίες και κύριοι, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος! Δεν γνωρίζει, δεν έχει πάρει χαμπάρι, εδώ και τόσα χρόνια ότι κυβερνάει ο Μητσοτάκης αυτή την χώρα» σχολίασε, αμέσως μετά, ο Αντώνης Κανάκης. «Είναι πραγματικά ο κατάλληλος παρουσιαστής για το Total Blackout. Το οποίο, βέβαια, το λες και άγνοια κινδύνου το να μην γνωρίζεις ότι είναι ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός όλα αυτά τα χρόνια. Μην του το πείτε απότομα και τρομάξει ο Αναστάσιος Ράμμος»