Το ριάλιτι μόδας φαίνεται πως ξαναμπαίνει από την επόμενη σεζόν στη σκαλέτα του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα!

Το κόνσεπτ είναι γνωστό αλλά η παραγωγή θέλει να κάνει πολλές τονωτικές ενέσεις κι αλλαγές προκειμένου το πρόγραμμα να γίνει ακόμη πιο δελεαστικό. Μάλιστα στο τραπέζι της Acun Medya έχει πέσει η πρόταση να πραγματοποιηθεί ένα «All star my style rocks» με δυναμικές και εκρηκτικές προσωπικότητες που είχαν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα προηγούμενα χρόνια όπως οι Ιωάννα Τούνη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βικτώρια Καρύδα, όχι όμως και οι τρεις προηγούμενες τρεις νικήτριες Ραμόνα Βλαντή, Φωτεινή Τράκα και Αρετή Λις.

Θυμάστε την Βικτώρια Καρύδα; Πως είναι σήμερα...

καρύδα θάνατος συζύγου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του συζύγου της, Γιάννη Μακρή (δείτε εδώ τι συνέβη), η Βικτώρια Καρύδα αποφάσισε να ξαναβρεί τον εαυτό της, τόσο για την ίδια όσο και για τα παιδιά της που αποτελούν την προτεραιότητά της.

Το μοντέλο σκέφτηκε για λίγο καιρό να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ξεκινήσει μία νέα ζωή με τα παιδιά της, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πήρε πίσω αυτή τη σκέψη και έμεινε στην Αθήνα.

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την εντόπισε σε βόλτα της για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Η ίδια βγήκε χαλαρή για ψώνια, χωρίς φτιαγμένα μαλλιά και χωρίς μακγιάζ αλλά για ακόμα μία φορά ήταν μία σκέτη κούκλα.

ΣΚΑΙ βικτώρια

ΣΚΑΙ βικτώρια καρύδα my style rocks